Half Double Foundation og Practitioner

IGNITE, BOOST og PRACTITIONER CLASS
 • Længde
  5 dage
 • Pris
  20.500,-
 • Sprog
  Dansk & Engelsk
Half Double er en ny og mere tidssvarende projektledelsesmetode, hvor fokus i højere grad er på den værdi, projektet skaber, fremfor projektets leverancer. Ved at fokusere på flow, lederskab og effekt bliver resultatet kortere projekter med større værdiskabelse.

Om kurset

Half Double er en projekt- og porteføljemetodologi, som er udviklet af Industriens Fond, Aarhus Universitet og Implement Consulting Group. Vores trænere har personlig erfaring med metoden og praktisk erfaring med at anvende værktøjerne i projekter i både den private og offentlige sektor. Mange af vores trænere har desuden været med til at udvikle Half Double-konceptet og har arbejdet med Half Double siden da.

Kurset styrker din forståelse af Half Double-metodologien og endnu vigtigere, hvordan den kan anvendes i praksis for at reducere projektets gennemløbstid og skabe effekt i hele projektet – ikke kun i slutningen. Undervisningen vil foregå på en nem, sjov og udbytterig måde.

Efter kurset modtager du et certifikat fra Implement Learning Institute som bevis for, at du har gennemført Ignite-, Boost- og Practitioner class-træningen. På kurset bliver du klædt på til at tage den valgfrie Half Double Foundation-certificering, som er inkluderet i kursusprisen samt Half Double Practitioner-certificering, som kan tilkøbes i forbindelse med kurset. Implement Consulting Group er en af de få træningsorganisationer, der kan indstille dig til en Half Double Practitioner-certificering.

Ignite-, Boost- og Practitioner class-træningen dækker følgende hovedemner:

 • De tre kerneelementer effekt, flow og lederskab
 • Begrebet Local Translation, og hvordan det relaterer til de tre kerneelementer
 • Half Double-metoderne og -værktøjerne, og hvordan disse kan anvendes i praksis
 • Hvordan man vurderer en bestemt kontekst og tilpasser Half Double-metoderne og -værktøjerne for at opnå den ønskede effekt
 • På kurset modtager du bogen ”Half Double", af Michael Ehlers samt kursusmateriale udviklet af Implement's konsulenter.

Udbytte – når du vender tilbage til dit arbejde, vil du bl.a. være klædt på til:

 • At forstå de tre kerneelementer effekt, flow og lederskab, og hvordan metoden er designet som en fast kerne med større fleksibilitet, jo tættere du kommer på ydergrænsen
 • At vurdere en bestemt kontekst og tilpasse metoderne og værktøjerne til at opnå den ønskede effekt
 • At lede et projekt med et agilt og fleksibelt mindset
 • At benytte et sprog og en referenceramme, der gør dig i stand til at gennemføre projekter hurtigere og mere effektivt
 • At tilpasse Half Double-metoderne og -værktøjerne til din organisation
 • Trygt at anvende metoderne til at håndtere usikkerhed og motivere din projektejer til at engagere sig aktivt i et projekt
 • At levere effekt i projekter inden for en væsentligt reduceret tidsramme
 • At reducere projektets gennemløbstid betydeligt
 • At bestå den valgfrie Half Double Foundation- og Practitioner-certificering

Målgruppe:

Kurset henvender sig til programledere, projektledere, PMO-medlemmer og projektdeltagere. Vi opfordrer dig til at tilmelde dig sammen med en kollega fra dit projektteam, afdeling eller organisation, så I kan støtte hinanden og udveksle erfaringer efter kursets forløb. Det vil sikre en bedre forankring af Half Double-metoden i jeres projekter.

 • Half Double-certificering

  Som en del af Half Double-træningen har du mulighed for at blive certificeret projektleder i Half Double-metoden. For at få en Foundation-certificering skal du bestå en multiple choice-test bestående af 40 spørgsmål. Foundation-certificeringen er inkluderet i kursusprisen. For at få en Practitioner-certificering skal du indsende en ansøgning og bestå et interview (1 time) med en akkrediteret eksaminator. Half Double Practitioner-certificeringen koster 5.000 kr ekskl. moms.

  Begge certificeringer er valgfrie. Kurset vil dog klæde dig på til at bestå eksamenen, og vores trænere er godt rustet til at hjælpe dig med at opnå certificeringerne.

  Skriv eller ring til os for mere information.

  Kurserne i pakken:

 • 1

  Half Double Foundation

  Half Double er en ny og mere tidssvarende projektledelsesmetode, hvor fokus i højere grad er på den værdi, projektet skaber, fremfor projektets leverancer. Kurset består af tre dages Ignite-træning, hvor du lærer, hvordan du anvender Half Double-metodologiens kerneelementer effekt, flow og lederskab til at skabe større succes med dine projekter.

   Læs mere
  • 2

   Half Double Practitioner

   Ét er at kende teorien. Noget andet er at kunne anvende den i praksis. Dette kursus handler om at anvende Half Double-metoderne i praksis og reflektere over konsekvenserne. Kurset består af to sessioner, Boost og Practitioner class, hvor vi dykker dybere ned i Half Double-metodologien, hvordan du har anvendt den og vil anvende den, og vi fokuserer på nogle af de metoder, der har vist sig at være lidt vanskeligere at anvende i praksis.

    Læs mere
   • Netværk og erfaringsudveksling

    Deltagerne på kurset kommer fra en række forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. De mange praktiske øvelser og diskussioner er en oplagt mulighed for dig til at styrke dit netværk.

   • Sådan sikrer vi læring med effekt

    Kan du huske, hvordan det var at sidde på skolebænken? Sådan er det ikke hos os. Vores undervisning er energisk og involverer deltagerne så meget som muligt. Vi skifter mellem diskussioner, præsentationer, case-øvelser, erfaringsudvekslinger og iscenesatte øvelser. Du drukner altså ikke i slides, men lærer tingene på en sjov og engagerende måde.

    Læs mere om hvordan vi sikrer læring med effekt

   Praktisk vejledning

   Lotte Scharbau
   learn@implement.dk
   +45 4138 0040
   Louise Kærbo
   learn@implement.dk
   +45 4138 0040

   Faglig vejledning

   Thomas Kristian Ruth
   thkr@implement.dk
   +45 2244 3028