Certificeringer i projektledelse

Styrk dine kompetencer med en certificering i projektledelse.

Med en projektledercertificering som PRINCE2®, IPMA®, Half Double eller MSP® kan du demonstrere, at du har de nødvendige færdigheder til at planlægge, styre og lede projekter.

Hvorfor tage en projektlederuddannelse?

Arbejder du som projektleder eller projektmedarbejder til daglig, er det vigtigt at have de rette redskaber for bedst muligt kunne udføre dit projektarbejde. På en projektlederuddannelse lærer du, hvordan du strukturerer et projekt så du opnår de fastsatte mål. Herudover, få du en række værktøjer og teknikker til at håndtere dit projektarbejde bedst muligt.

Uanset hvilken fremgangsmåde du vælger at anvende i dine projekter, er der en række faser, der går igen i de fleste projekter. Med teoretisk viden og en solid projektværktøjskasse kan du arbejde endnu mere effektivt med din projektopgave og have de bedste forudsætninger for føre dit projekt sikkert i mål.

Hvilken projektlederuddannelse skal jeg vælge?

Uanset om du er ny eller en erfaren projektleder, kan en projektledelsescertificering give virkelig god værdi. Det kan dog være svært at vælge, hvilken projektlederuddannelse eller -certificering der er den bedste, og det kan være svært at vide, hvilken certificering der passer bedst til dig.

Inden du går i gang med en certificering, bør du derfor blive helt skarp på følgende spørgsmål:

·         Hvorfor vil du certificeres?

·         Hvilke certificeringer støttes af din virksomhed?

·         Hvilke certificeringer vil være mest relevante for dig og din karriere?

Implement Learning Institute udbyder tre af de mest anvendte og anerkendte certificeringer i Danmark og internationalt, men der findes naturligvis også andre muligheder.

Har du brug for hjælp til at vælge, hvilken certificering der bedst matcher dine ønsker og behov, kan du altid kontakte os på learn@implement.dk eller +45 4138 0040 (telefontid: 09.00-16.00).

Hos Implement Learning Institute kan du blive certificeret i PRINCE2®, Half Double og MSP®. Vi tilbyder desuden en IPMA®-projektlederuddannelse, der forbereder dig til IPMA®-certificering.

Læs mere om de enkelte certificeringer herunder.