Half Double Foundation

1IGNITE - Inkl. certificering
 • Længde
  3 dage
 • Pris
  13.500,-
 • Sprog
  Dansk & Engelsk
Half Double er en ny og mere tidssvarende projektledelsesmetode, hvor fokus i højere grad er på den værdi, projektet skaber, fremfor projektets leverancer. Kurset består af tre dages Ignite-træning, hvor du lærer, hvordan du anvender Half Double-metodologiens kerneelementer effekt, flow og lederskab til at skabe større succes med dine projekter.

Om kurset

Half Double er en projekt- og porteføljemetodologi, som er udviklet af Industriens Fond, Aarhus Universitet og Implement Consulting Group. Vores trænere har personlig erfaring med metoden og praktisk erfaring med at anvende værktøjerne i projekter i både den private og offentlige sektor. Mange af vores trænere har desuden været med til at udvikle Half Double-konceptet og har arbejdet med Half Double siden da.

Kurset styrker din forståelse af Half Double-metodologien og endnu vigtigere, hvordan metoden kan anvendes til at øge den tidlige effekt og succes med jeres projekter. Undervisningen vil foregå på en nem, sjov og udbytterig måde.

Kurset giver dig både teoretiske færdigheder og praktiske værktøjer og skabeloner, der ruster dig til at bruge metoden fra dag ét i din hverdag som projektleder. Efter kurset modtager du et certifikat fra Implement Learning Institute som bevis for, at du har gennemført Ignite-træningen.

For at få en Half Double Foundation-certificering skal du bestå en multiple choice-test bestående af 40 spørgsmål på kursets sidste dag. Foundation-certificeringen er inkluderet i kursusprisen.

Ignite-træningen dækker følgende hovedemner:

 • De tre kerneelementer effekt, flow og lederskab
 • Princippet lokal tilpasning, og hvordan det relaterer til de tre kerneelementer
 • Half Double-metoderne og -værktøjerne, og hvordan disse kan anvendes i praksis
 • På kurset modtager du bogen ”Half Double", af Michael Ehlers samt kursusmateriale udviklet af Implement's konsulenter.

Udbytte – når du vender tilbage til dit arbejde, vil du bl.a. være klædt på til:

 • At forstå de tre kerneelementer effekt, flow og lederskab, og hvordan metoden er designet som en fast kerne med større fleksibilitet, jo tættere du kommer på ydergrænsen
 • At forklare metodologien og dens metoder og værktøjer til kolleger, der arbejder med projektledelse
 • At anvende Half Double-metoderne og -værktøjerne til hvert kerneelement på projekter
 • At vurdere en bestemt kontekst og tilpasse metoderne og værktøjerne til at opnå den ønskede effekt
 • At lede et projekt med et agilt og fleksibelt mindset
 • At benytte et sprog og en referenceramme, der gør dig i stand til at gennemføre hurtigere og mere effektive projekter
 • At bestå Half Double Foundation-certificeringen

Målgruppe:

Kurset henvender sig til programledere, projektledere, PMO-medlemmer og projektdeltagere. Vi opfordrer dig til at tilmelde dig sammen med en kollega fra dit projektteam, afdeling eller organisation, så I kan støtte hinanden og udveksle erfaringer efter kursets forløb. Det vil sikre en bedre forankring af Half Double-metoden i jeres projekter.

 • Half Double Foundation-certificering

  For at få en Half Double-certificering skal du bestå en multiple choice-test bestående af 40 spørgsmål. Foundation-certificeringen er inkluderet i kursusprisen.

  Det er valgfrit, om du vil tage certificeringen. Kurset vil dog klæde dig på til at bestå eksamenen, og vores trænere er godt rustet til at hjælpe dig med at opnå certificeringen.

  Skriv eller ring til os for mere information.
 • Netværk og erfaringsudveksling

  Deltagerne på kurset kommer fra en række forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. De mange praktiske øvelser og diskussioner er en oplagt mulighed for dig til at styrke dit netværk.

 • Sådan sikrer vi læring med effekt

  Kan du huske, hvordan det var at sidde på skolebænken? Sådan er det ikke hos os. Vores undervisning er energisk og involverer deltagerne så meget som muligt. Vi skifter mellem diskussioner, præsentationer, case-øvelser, erfaringsudvekslinger og iscenesatte øvelser. Du drukner altså ikke i slides, men lærer tingene på en sjov og engagerende måde.

  Læs mere om hvordan vi sikrer læring med effekt

Praktisk vejledning

Lotte Scharbau
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Louise Kærbo
learn@implement.dk
+45 4138 0040

Faglig vejledning

Thomas Kristian Ruth
thkr@implement.dk
+45 2244 3028