Sådan øger du din produktivitet med generativ AI

Generativ AI er et uvurderligt værktøj for fremtidens projektledere. Evnen til at opsamle, flytte og tolke selv komplekse menneskelige informationer gør AI til et uvurderligt værktøj for fremtidens projektledere. Det vil lette dit arbejde på mange områder med alt fra forberedelse af skarp kommunikation til strukturering og kondensering af projektleverancer. AI-værktøjer kan hjælpe dig med at spare tid og samtidig sikre, at rapportering og koordinering sker oftere og mere konsistent.

AI i projekter

AI-værktøjer kan hjælpe dig med at løse mange forskelligartede opgaver. Værktøjerne kan bl.a. understøtte projektleverancer og projektopgaver såsom:

–      Projektplanlægning

–      Dataindsamling

–      Udarbejdelse af business cases

–      Estimering

–      Risikoanalyse

For at udnytte det fulde potentiale og få de bedste resultater ud af dit AI-værktøj er det vigtigt at kende til disciplinen ”prompt engineering”.

Hvad er prompt engineering?

Prompt engineering refererer til processen med at designe og optimere input til generative AI-værktøjer for at generere specifikke og nyttige output. En prompt er den tekst, der beskriver opgaven, som dit AI-værktøj skal udføre. Med en struktureret tilgang til udformning af dine prompts kan du sikre dig målrettet og effektiv interaktion med dit AI-værktøj – og derved opnå bedre resultater.

Sådan styrer du funktionaliteten af AI

Hvis du kender de underliggende principper for at udforme effektive prompts og tilpasse AI-værktøjet til dine opgaver, kan du styre funktionaliteten og forløse dets fulde kapacitet.

Med velovervejede og veldefinerede prompts kan AI-værktøjer levere svar, der er relevante og værdifulde. Selv de mindste ændringer i formuleringen kan påvirke AI-modellens resultat markant. Derfor er det en god idé at sætte sig ind i, hvordan prompts virker.

Kursus i generativ AI

Lær at forstå, navigere og udnytte mulighederne i AI-værktøjer, såsom ChatGPT, for at opnå højere effektivitet, præcision og innovation i dine daglige projektopgaver og aktiviteter. På kurset Generativ AI for projektledere får du en praktisk introduktion til, hvordan du effektivt bruger forskellige AI-modeller i dit projektarbejde.

Gennem en blanding af teori og praktiske øvelser vil du lære at skræddersy AI-værktøjer til dine specifikke behov og projekter. Du vil lære, hvordan du får det optimale ud af dit AI-værktøj ved at mestre prompt engineering.

Stræber du efter at være på forkant i den digitale æra ved at fusionere teknologi med traditionelle projektledelsesmetoder, er dette kursus netop for dig. Læs mere om kursets indhold her.