Kurser i projektledelse

Implement Learning Institute tilbyder et bredt udvalg af kurser i projektledelse og projektledelsesuddannelser, der styrker dit arbejde som projektleder – uanset hvor du er i karrieren. Vores kurser er udviklet til at give dig lige præcis de kompetencer og værktøjer, du skal bruge for at lykkes med dine projekter. På kurserne møder du en række projektledere fra forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. Det sikrer, at du vender tilbage til virksomheden som en dygtigere og mere inspirerende medarbejder.

 • Projektlederuddannelse IPMA®

  Få en bred værktøjskasse, og bliv klædt på til at planlægge dit projekt, lede din projektgruppe og bruge dig selv bedst muligt for at skabe effektive projekter.

  Se kurser
 • PRINCE2®

  Her får du dyb indsigt i principperne bag den anerkendte PRINCE2®-metode baseret på både teori og praktiske øvelser.

  Se kurser
 • Half Double

  Få konkrete værktøjer til at øge succesraten i dine projekter fra dag ét.
  Half Double er en hybrid projektledelsesmetode med fokus på effekt, flow og lederskab.

  Se kurser
 • Adfærdsdrevet gevinstrealisering

  Lær, hvordan du bruger adfærdsdesign og gevinstrealisering som nøglen til værdiskabelse i projekter.

  Se kursus
 • Programledelse MSP®

  Få en teoretisk og praktisk indføring i MSP®-metoden, der bl.a. klæder dig på til at realisere strategiske og forretningsmæssige mål i virksomheden.

  Se kursus
 • Facilitering og procesdesign

  Lær at designe og facilitere møder og workshops. Skab bedre resultater på dine møder ved effektivt at håndtere modstand og styrke kommunikationen.

  Se kurser
 • AI i projekter

  Optimér dine arbejdsprocesser med AI og lær at styre funktionaliteten af dit AI-værktøj med prompt engineering.

  Se kurser
 • Forandringsledelse

  Tag på et spændende forløb designet til at hjælpe dig på vej i dit arbejde med at designe og lede forandringsprocesser.

  Se kurser
Har du spørgsmål?
Louise Kærbo
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Lotte Scharbau
learn@implement.dk
+45 4138 0040

AI kan hjælpe dig i dit arbejde med projekter og med at løse arbejdsopgaver hurtigere og mere effektivt. Men skal du have det fulde udbytte ud af dit AI-værktøj, så kræver det, at der tales til det på den rette måde.
Med en struktureret tilgang til udformning af dine prompts, kan du sikre dig målrettet og effektiv med dit AI-værktøj sikre dig svar, der er værdifulde og relevante.
På vores kursus "Generativ AI for projektledere" får du en grundig forståelse af, hvordan AI-teknologier, herunder LLM'er som ChatGPT fungerer, og du lærer, hvordan du optimerer input for at få mest muligt ud af dit AI-værktøj.

Du finder kurset "AI i projektledelse" herover.

Er I mange deltagere, eller har I særlige behov? Så kan det være en fordel med et forløb skræddersyet til jeres virksomhed. Tag fat i os, og hør om mulighederne.

Louisa Menne Brøndsted
lmm@implement.dk
+45 3085 8074