Kurser

Implement Learning Institute tilbyder et bredt udvalg af kurser og uddannelser, der styrker dig som projektleder – uanset hvor du er i karrieren. Vores kurser er udviklet til at give dig lige præcis de kompetencer og værktøjer, du skal bruge for at lykkes med dine projekter. På kurserne møder du en række projektledere fra forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. Det sikrer, at du vender tilbage til virksomheden som en dygtigere og mere inspirerende medarbejder.

 • IPMA® projektledelse

  Få en bred værktøjskasse, og bliv klædt på til at planlægge dit projekt, lede din projektgruppe og bruge dig selv bedst muligt for at skabe effektive projekter.

  Se kurser
 • PRINCE2® projektledelse

  Her får du dyb indsigt i principperne bag den anerkendte PRINCE2®-metode baseret på både teori og praktiske øvelser.

  Se kurser
 • Half Double agil projektledelse

  Lær at bruge Half Double-metoderne og -værktøjerne til at levere effekt i dine projekter inden for en væsentligt reduceret tidsramme.

  Se kurser
 • SCRUM®

  Lær, hvordan du skaber og leder agile udviklingsprojekter, og hvordan du gearer en organisation til at arbejde med agile processer.

  Se kurser
 • Adfærdsdrevet gevinstrealisering i forandringsprojekter

  Lær, hvordan du bruger adfærdsdesign og gevinstrealisering som nøglen til værdiskabelse.

  Se kursus
 • MSP® programledelse

  Få en teoretisk og praktisk indføring i MSP®-metoden, der bl.a. klæder dig på til at realisere strategiske og forretningsmæssige mål i virksomheden.

  Se kursus
 • Design og facilitering af værdiskabende møder og processer

  Lær at designe og facilitere værdiskabende møder og workshops, og skab bedre resultater. Lær at håndtere modstand og i stedet opnå endnu mere ejerskab

  Se kurser
Har du spørgsmål?
Louise Kærbo
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Lotte Scharbau
learn@implement.dk
+45 4138 0040

Er du på vej ind i dit første projekt, eller er du allerede en erfaren projektleder? Uanset hvad kan du sammensætte et forløb, der udvider din værktøjskasse og udvikler din rolle som projektleder. Mulighederne er mange. Har du brug for vejledning, er du altid velkommen til at tage fat i os på learn@implement.dk eller +45 4138 0040.

Er I mange deltagere, eller har I særlige behov? Så kan det være en fordel med et forløb skræddersyet til jeres virksomhed. Tag fat i os, og hør om mulighederne.

Louisa Menne Brøndsted
lmm@implement.dk
+45 3085 8074