Kurser i projektledelse

Implement Learning Institute tilbyder et bredt udvalg af kurser i projektledelse og projektledelsesuddannelser, der styrker dit arbejde som projektleder – uanset hvor du er i karrieren. Vores kurser er udviklet til at give dig lige præcis de kompetencer og værktøjer, du skal bruge for at lykkes med dine projekter. På kurserne møder du en række projektledere fra forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. Det sikrer, at du vender tilbage til virksomheden som en dygtigere og mere inspirerende medarbejder.

 • IPMA® Projektlederuddannelse

  Få en bred værktøjskasse, og bliv klædt på til at planlægge dit projekt, lede din projektgruppe og bruge dig selv bedst muligt for at skabe effektive projekter.

  Se kurser
 • PRINCE2®

  Her får du dyb indsigt i principperne bag den anerkendte PRINCE2®-metode baseret på både teori og praktiske øvelser.

  Se kurser
 • Half Double

  Få konkrete værktøjer til at øge succesraten i dine projekter fra dag ét.
  Half Double er en hybrid projektledelsesmetode med fokus på effekt, flow og lederskab.

  Se kurser
 • Adfærdsdrevet gevinstrealisering

  Lær, hvordan du bruger adfærdsdesign og gevinstrealisering som nøglen til værdiskabelse i projekter.

  Se kursus
 • Programledelse MSP®

  Få en teoretisk og praktisk indføring i MSP®-metoden, der bl.a. klæder dig på til at realisere strategiske og forretningsmæssige mål i virksomheden.

  Se kursus
 • Facilitering og procesdesign

  Lær at designe og facilitere møder og workshops. Skab bedre resultater på dine møder ved effektivt at håndtere modstand og styrke kommunikationen.

  Se kurser
Har du spørgsmål?
Louise Kærbo
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Lotte Scharbau
learn@implement.dk
+45 4138 0040

Er du på vej ind i dit første projekt, eller er du allerede en erfaren projektleder? Uanset hvad kan du sammensætte et forløb, der udvider din værktøjskasse og udvikler din rolle som projektleder. Mulighederne er mange. Har du brug for vejledning, er du altid velkommen til at tage fat i os på learn@implement.dk eller +45 4138 0040.

Er I mange deltagere, eller har I særlige behov? Så kan det være en fordel med et forløb skræddersyet til jeres virksomhed. Tag fat i os, og hør om mulighederne.

Louisa Menne Brøndsted
lmm@implement.dk
+45 3085 8074