Half Double Practitioner

2BOOST og PRACTITIONER CLASS
 • Længde
  2 dage
 • Pris
  9.000,-
 • Sprog
  Dansk & Engelsk
Ét er at kende teorien. Noget andet er at kunne anvende den i praksis. Dette kursus handler om at anvende Half Double-metoderne i praksis og reflektere over konsekvenserne. Kurset består af to sessioner, Boost og Practitioner class, hvor vi dykker dybere ned i Half Double-metodologien, hvordan du har anvendt den og vil anvende den, og vi fokuserer på nogle af de metoder, der har vist sig at være lidt vanskeligere at anvende i praksis.

Om kurset

Half Double er en projekt- og porteføljemetodologi, som er udviklet af Industriens Fond, Aarhus Universitet og Implement Consulting Group. Vores trænere har personlig erfaring med metoden og praktisk erfaring med at anvende værktøjerne i projekter i både den private og offentlige sektor. Mange af vores trænere har desuden været med til at udvikle Half Double-konceptet og har arbejdet med Half Double siden da.

Kurset giver dig redskaberne til at anvende Half Double-metodologien i din organisation, så du kan reducere projektets gennemløbstid og skabe effekt gennem hele projektet – ikke kun i slutningen. Det forventes, at du anvender Half Double-metoderne før og i løbet af kurset, og at du reflekterer over erfaringer og resultater.

Efter kurset modtager du et certifikat fra Implement Learning Institute som bevis for, at du har gennemført Boost- og Practitioner class-træningen. På kurset bliver du klædt på til at tage den valgfrie Half Double Foundation-certificering, som kan tilkøbes i forbindelse med kurset. Implement Consulting Group er en af de få træningsorganisationer, der kan indstille dig til en Half Double Practitioner-certificering.

Boost- og Practitioner class-træningen dækker følgende hovedemner:

 • Hvordan Half Double-metoderne og -værktøjerne kan anvendes i praksis
 • Hvordan man vurderer en bestemt kontekst og tilpasser metoderne og værktøjerne for at opnå den ønskede effekt

Udbytte – når du vender tilbage til dit arbejde, vil du bl.a. være klædt på til:

 • At anvende Half Double-metoderne og -værktøjerne i dine projekter
 • At tilpasse Half Double-metoderne og -værktøjerne til din organisation
 • Trygt at anvende metoderne til at håndtere usikkerhed og motivere din projektejer til at engagere sig aktivt i et projekt
 • At levere effekt i projekter inden for en væsentligt reduceret tidsramme
 • At reducere projektets gennemløbstid betydeligt
 • At bestå den valgfrie Half Double Practitioner-certificering

Målgruppe:

Du har allerede deltaget i Ignite-træningen på Half Double Foundation-kurset og ønsker at videreudvikle din forståelse af Half Double-metodologien.

I Boost- og Practitioner class-træningen forventes det, at du deler dine praktiske erfaringer, så alle deltagerne kan lære af hinanden. Det betyder, at du skal have afprøvet en eller flere Half Double-metoder. Det er dog ikke et krav, at du er lykkedes med dem.

 • Half Double Practitioner-certificering

  For at få en Practitioner-certificering skal du indsende en ansøgning og bestå et interview (1 time) med en akkrediteret eksaminator. Half Double Practitioner-certificeringen koster 5.000 kr ekskl. moms.

  Det er valgfrit, om du vil tage certificeringen. Kurset kan også tages uden certificeringen. Kurset vil dog klæde dig på til at bestå eksamenen, og vores trænere er godt rustet til at hjælpe dig med at opnå certificeringen. Flere af trænerne er akkrediterede eksaminatorer.

  Skriv eller ring til os for mere information.
 • Netværk og erfaringsudveksling

  Deltagerne på kurset kommer fra en række forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. De mange praktiske øvelser og diskussioner er en oplagt mulighed for dig til at styrke dit netværk.

 • Sådan sikrer vi læring med effekt

  Kan du huske, hvordan det var at sidde på skolebænken? Sådan er det ikke hos os. Vores undervisning er energisk og involverer deltagerne så meget som muligt. Vi skifter mellem diskussioner, præsentationer, case-øvelser, erfaringsudvekslinger og iscenesatte øvelser. Du drukner altså ikke i slides, men lærer tingene på en sjov og engagerende måde.

  Læs mere om hvordan vi sikrer læring med effekt

Praktisk vejledning

Lotte Scharbau
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Louise Kærbo
learn@implement.dk
+45 4138 0040

Faglig vejledning

Thomas Kristian Ruth
thkr@implement.dk
+45 2244 3028