Half Double Practitioner

2BOOST og PRACTITIONER CLASS
 • Længde
  2 dage
 • Pris
  9.000,-
 • Sprog
  Dansk & Engelsk
Ét er at kende teorien. Noget andet er at kunne anvende den i praksis. På Half Double Boost og Practitioner class handler det om at anvende Half Double-metoderne i dine egne projekter og reflektere over dine oplevelser og erfaringer.

Om kurset

Half Double Practitioner giver dig udvidet og praksisorienteret viden om Half Double-metodologien, og hvordan du bruger den i dine egne projekter.

Her dykker vi dybere ned i Half Double-metodologien, og hvordan du har anvendt den i praksis. Her får du mulighed for at reflektere over dine oplevelser med og få feedback på dit arbejde med Half Double.

På Practitioner Class bliver du klædt på til at tage den valgfrie Half Double Practitioner-certificering, som kan tilkøbes i forbindelse med kurset. Læs mere om Half Double Practitioner-certificeringen nedenfor.

Half Double Practitioner består af to sessioner: én online Boost-session og én dags fysisk Practitioner Class.

Udbytte

Når du vender tilbage fra kurset, vil du være klædt på til at:

 • Arbejde praksisorienteret med Half Double i dit eget projekt.
 • Tilpasse metoderne og værktøjerne fra Half Double til din organisation.
 • Anvende metoderne til at håndtere usikkerhed og motivere din projektgruppe til at engagere sig aktivt.
 • Arbejde med lokal tilpasning i egen organisation og ledelsestilgang.
 • Levere effekt i projekter inden for en væsentligt reduceret tidsramme.
 • Bestå den valgfrie Half Double Practitioner-certificering.

Indhold

 • Kurset styrker din viden om Half Double-metodologien med fokus på dine erfaringer og refleksioner i relation til dit eget projekt.
 • Vi har fokus på lokal tilpasning, og hvordan man i praksis anvender kerneelementer og værktøjer for at opnå den ønskede effekt.

Deltagerprofil

Kurset er relevant for dig, der allerede har deltaget i Ignite-træningen og ønsker at videreudvikle din forståelse af og praktiske erfaring med Half Double-metodologien.

For at få det maksimale ud af Half Double Practitioner er det en forudsætning, at du har et projekt eller er med i et projekt, hvor du kan afprøve minimum tre metoder fra Half Double – et fra hvert kerneelement.

 • Kursusforberedelse

  For at få det maksimale ud af Half Double Practitioner er det en forudsætning, at du har et projekt, eller er med i et projekt, hvor du kan afprøve nogle af værktøjerne fra Half Double metoden.

 • Praktisk gennemførelse

  Half Double Practitioner består af én online Boost-session og én dags fysisk Practitioner Class. Half Double Practitioner forløbet er tilrettelagt i et samlet flow med faste moduler og kan ikke deles op.

 • Half Double Practitioner certificering

  Som en del af Half Double-træningen har du mulighed for at blive certificeret projektleder i Half Double-metodologien.

  For at bestå Half Double Practitioner-eksamenen skal du have haft mulighed for at anvende Half Double-metodologien i praksis.

  Ønsker du at tage Half Double Practitioner-certificeringen, skal du efter Practitioner Class kontakte din træner. Det er din træner, som indstiller dig til certificeringen. Der er ingen tidskrav forbundet med dette, og du kan tage eksamenen, når du er klar. Herefter skal du indsende dit ansøgningsskema til vores eksamensudbyder APMG senest 4 uger efter. Ansøgningsskemaet er et refleksionspapir, der dokumenterer dine egne erfaringer og erfaringer med at arbejde med Half Double på dit eget projekt.

  Eksamenen består af et interview (1 time) med en akkrediteret eksaminator.

  Det er valgfrit, om du vil tage Half Double Practitioner-certificeringen, og kurset kan godt tages uden certificering. Kurset vil dog klæde dig på til at bestå eksamenen, og vores trænere er godt rustet til at hjælpe dig med at opnå certificeringen. Flere af trænerne er akkrediterede eksaminatorer.
  Half Double Practitioner-certificeringen koster 5.000 kr. ekskl. moms.

  Half Double er et varemærke tilhørende Half Double Institute. Alle rettigheder forbeholdes.

  Skriv eller ring til os for mere information.
 • Læs mere om ideerne bag Half Double-metoden
 • Netværk og erfaringsudveksling

  Deltagerne på kurset kommer fra en række forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. De mange praktiske øvelser og diskussioner er en oplagt mulighed for dig til at styrke dit netværk.

 • Sådan sikrer vi læring med effekt

  Kan du huske, hvordan det var at sidde på skolebænken? Sådan er det ikke hos os. Vores undervisning er energisk og involverer deltagerne så meget som muligt. Vi skifter mellem diskussioner, præsentationer, case-øvelser, erfaringsudvekslinger og iscenesatte øvelser. Du drukner altså ikke i slides, men lærer tingene på en sjov og engagerende måde.

  Læs mere om hvordan vi sikrer læring med effekt

Praktisk vejledning

Lotte Scharbau
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Louise Kærbo
learn@implement.dk
+45 4138 0040

Faglig vejledning

Thomas Kristian Ruth
thkr@implement.dk
+45 2244 3028