Projektlederuddannelse IPMA®

 • Længde
  13 dage
 • Pris
  57.000,-
 • Sprog
  Dansk & Engelsk
Projektlederuddannelsen giver dig en bred værktøjskasse og klæder dig på til at kunne planlægge dit projekt, lede din projektgruppe og sikre fremdrift og effekt. Du lærer både, hvordan du får det bedste ud af projektet, teamet og dig selv.

Om projektlederuddannelsen

Du får indgående kendskab til en række teoretiske og praktiske redskaber, samtidig med at du får udviklet dine metoder og evner som leder. På den måde bliver du godt klædt på, hvis du senere ønsker en IPMA®-certificering. Opdelingen i fire kurser betyder, at du kan tage den samlede uddannelse i det tempo, der passer dig.

Indhold

Implements Projektlederuddannelse består af fire kurser, der lærer dig, hvordan du:

 • Får styr på din projektopgave
 • Leder din projektgruppe
 • Får dit projekt i mål
 • Styrker dit personlige lederskab af projektet

Udbytte

Når du har gennemført uddannelsen, vil du bl.a. kunne:

 • Skabe overblik og foretage en nuanceret planlægning af dit projekt
 • Etablere, motivere og lede din projektgruppe og skabe engagement
 • Navigere gennem alle udfordringer og styre dit projekt i mål
 • Udnytte og styrke dig selv i rollen som projektleder

Målgruppe

Uddannelsen er både til dig, der godt kunne tænke sig at blive projektleder og dig, der allerede har erfaring med projektledelse, men gerne vil have mere teori og struktur bygget på det, du allerede kan.

 • IPMA® registreret

  Vores projektlederuddannelse er IPMA-registreret. Det betyder at Projektledelsesmodulerne 1-4 er bygget op om "The International Competence Baseline", som er udarbejdet af International Project Management Association (IPMA), og at vi er godkendt som leverandør af Dansk Projektledelse.

 • Hvordan bliver jeg IPMA® certificeret?

  I Danmark kan du udelukkende blive IPMA® certificeret hos Dansk Projektledelse.

  Vores Projektlederuddannelse er verificeret af Dansk Projektledelse og forbereder dig til at blive certificeret projektleder indenfor den anerkendte projektledelsescertificering IPMA. Projektlederuddannelsen er designet således, at alle elementer i NCB (National Competence Baseline) er dækket på uddannelsen, som er udarbejdet af International Project Management Association (IPMA).

  Du kan læse mere om, hvordan du bliver IPMA® certificeret hos Dansk Projektledelse herunder👇

  IPMA certificering

  Kurserne i uddannelsen:

 • 1

  PL 1 Få styr på din projektopgave

  Den grundlæggende værktøjskasse indeholder en række nødvendige og effektive redskaber – uanset hvilken organisation og type projekt, du arbejder med.

   Læs mere
  • 2

   PL 2 Sådan leder du din projektgruppe

   Ledelse af en projektgruppe handler mere om mennesker end om planlægning, deadlines og milepæle. At skabe motivation og ejerskab i din projektgruppe – og for projektet generelt – betyder mere, end man umiddelbart tror. En vigtig del af at være projektleder er, at kunne facilitere for at sikre en motiverende og gennemtænkt proces. Det kan du altid blive endnu bedre til.

    Læs mere
   • 3

    PL 3 Få dit projekt i mål

    Hvert projekt har sine op- og nedture. Som projektleder er det dit job at lede og navigere, så projektet kommer i mål og skaber størst mulig værdi for virksomheden.

     Læs mere
    • 4

     PL 4 Styrk dit personlige lederskab i projektet

     Folk engagerer sig stærkest i projekter, der er godt ledt. Det er din evne til at inspirere og opbygge følgeskab, der sikrer, at dit projekt får den nødvendige opmærksomhed fra opgavestiller, projektdeltagere og interessenter.

      Læs mere
     • Eksamen: Project Excellence Advanced

      Når du har gennemført alle fire kurser på projektlederuddannelsen, kan du tage eksamen Project Excellence Advanced og få bevis på dine nye kompetencer.

       Læs mere

      Kirkpatrick-modellen

      Vi tror ikke, at man får noget ud af vores kurser, det er noget, vi ved. Vi måler løbende på deltagernes tilfredshed, opnåede viden og den værdi, vores kurser skaber for den enkelte og for virksomheden.

      4.8

      Tilfredshed

      0%

      Består eksamen

      0%

      Ændrer deres adfærd

      0%

      Return on investment

      • Netværk og erfaringsudveksling

       Deltagerne på kurset kommer fra en række forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. De mange praktiske øvelser og diskussioner er en oplagt mulighed for dig til at styrke dit netværk.

      • Sådan sikrer vi læring med effekt

       Kan du huske, hvordan det var at sidde på skolebænken? Sådan er det ikke hos os. Vores undervisning er energisk og involverer deltagerne så meget som muligt. Vi skifter mellem diskussioner, præsentationer, case-øvelser, erfaringsudvekslinger og iscenesatte øvelser. Du drukner altså ikke i slides, men lærer tingene på en sjov og engagerende måde.

       Læs mere om hvordan vi sikrer læring med effekt

      Praktisk vejledning

      Louise Kærbo
      learn@implement.dk
      +45 4138 0040
      Lotte Scharbau
      learn@implement.dk
      +45 4138 0040