Eksamen
 • Længde
  1 dag
 • Pris
  1.500,-
 • Sprog
  Dansk & Engelsk
Når du har gennemført alle fire kurser på projektlederuddannelsen, kan du tage eksamenen Project Excellence Advanced og få bevis på dine nye kompetencer.

Om eksamenen

Eksamenen kommer rundt om de emner og redskaber, du har lært på de fire projektledelseskurser. Ud over eksamensbeviset får du en rapport, der viser dine styrker og udviklingsområder inden for de 44 emner, der indgår i eksamenen.

Eksamenen forudsætter, at du har gennemført projektledelseskurser 1, 2, 3 og 4.

Indhold

 • Eksamenen består af 300 multiple choice-spørgsmål, der er baseret på det kursuspensum, du har været igennem. Eksamenen varer 4 timer.

Udbytte

 • Et eksamensbevis, der viser, at du har bestået Project Excellence Advanced. Desuden får du en rapport, der viser dine styrker og udviklingsområder. Rapporten hjælper dig med at se, hvordan du målrettet kan styrke dig selv og udvikle dig som projektleder.
 • IPMA-registreret

  Som en del af uddannelsesforløbet har du mulighed for at blive certificeret projektleder indenfor den anerkendte projektledelsescertificering IPMA.
  Vores projektlederuddannelse er IPMA-registreret. Det betyder at Projektledelsesmodulerne 1-4 er bygget op om The International Competence Baseline, som er udarbejdet af International Project Management Association (IPMA), og at vi er godkendt som leverandør af Dansk Projektledelse.

  Læs mere om IPMA-certificering

Kirkpatrick-modellen

Vi tror ikke, at man får noget ud af vores kurser, det er noget, vi ved. Vi måler løbende på deltagernes tilfredshed, opnåede viden og den værdi, vores kurser skaber for den enkelte og for virksomheden.

4.8

Tilfredshed

0%

Består eksamen

0%

Ændrer deres adfærd

0%

Return on investment

Praktisk vejledning

Gerd Helena Hals
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Ida Esmarch Pedersen
learn@implement.dk
+45 4138 0040