Project Excellence Advanced

Eksamen
 • Længde
  1 dag
 • Pris
  1.500,-
 • Sprog
  Dansk & Engelsk
Få bevis på din viden om projektledelse. Når du har gennemført alle fire moduler på Implement's Projektlederuddannelse, kan du tage en Project Excellence Advanced eksamen og få bevis på dine nye projektledelseskompetencer

Om eksamenen

Eksamen kommer rundt om de emner og redskaber, du har lært på de fire projektledelseskurser (Projektledelse 1-4). Ved bestået eksamen modtager du et kursusdiplom samt en rapport, der viser dine styrker og udviklingsområder inden for de 44 emner, der indgår i eksamenen.

Eksamen forudsætter, at du har gennemført projektledelseskurserne 1- 4.

Indhold

 • Eksamen består af 300 multiple choice-spørgsmål, der er baseret på det kursuspensum, du har været igennem. Eksamen varer 4,5 time.
 • Eksamen er online, og du bestemmer selv hvilken dag og hvilket tidspunkt, du ønsker at gennemføre eksamen inden for de angivne datoer.

Udbytte

 • Et eksamensbevis, der viser, at du har bestået Project Excellence Advanced. Desuden vises en oversigt, der viser dine styrker og udviklingsområder. Oversigten hjælper dig med at se, hvordan du målrettet kan styrke dig selv og udvikle dig som projektleder.
 • IPMA® registreret projektlederuddannelse

  Modulerne 1-4 på vores projektlederuddannelse er bygget op om ICB (Individual Competence Baseline), som er udarbejdet af IPMA (International Project Management Association).

  Indhold og læringsmål på projektlederuddannelsen er godkendt af "IPMA Certificeringen i Danmark" efter den internationale standard IPMA®.

  De 4 projektledelsesmoduler klæder dig på til at tage en IPMA®-certificering.

  Projektledelse 1 – forbereder dig til en IPMA® D-certificering
  Projektledelse 2 – forbereder dig til en IPMA® D-certificering
  Projektledelse 3 – forbereder dig til en IPMA® C-certificering
  Projektledelse 4 – forbereder dig til en IPMA® B-certificering

Kirkpatrick-modellen

Vi tror ikke, at man får noget ud af vores kurser, det er noget, vi ved. Vi måler løbende på deltagernes tilfredshed, opnåede viden og den værdi, vores kurser skaber for den enkelte og for virksomheden.

4.8

Tilfredshed

0%

Består eksamen

0%

Ændrer deres adfærd

0%

Return on investment

Praktisk vejledning

Louise Kærbo
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Lotte Scharbau
learn@implement.dk
+45 4138 0040