Sofie Gars Holm

+45 2217 9223
sogh@implement.dk

Linkedin profil
Erfaring og baggrund

Sofie har over 10 års undervisningserfaring, både fra sit tidligere virke som højskolelærer og senest som konsulent. Når Sofie underviser, lægger hun vægt på at engagere alle der er i rummet, bl.a. ved at være nysgerrige på hvem de er og ved at inddrage praksisnære eksempler fra deres hverdag ligesom hun også inddrager egne erfaringer.

Relevante projekter samt rolle:
• Hørsholm Kommune: Udvikling af projektmodel. Udvikling af projektmodel i samarbejde med kunden til brug på tværs af afdelingerne i kommunen. Rolle: facilitator og rådgiver.

• Bygningsstyrelsen: Projektassistance - udbygningen af Panum Instituttet. Oprettelse af projektkontor og bistand til bygherre ift. grundlæggende projektledelse. Desuden facilitering af forskellige projektelementer, herunder risikoanalyse, interessenthåndtering og milepælsplanlægning. Rolle: konsulent og projektleder.

• Kalundborg Forsyning: Strategisk sundhed. Formålet med rådgivningen er at udarbejde en strategisk sundhedsordning og implementeringsplan for at reducere personalets sygefravær samt at øge trivslen og produktiviteten. Rolle: projektleder og underviser.

Uddannnelse

Cand. Scient. Idræt og Sundhed, Syddansk Universitet

Certificeringer

IPMA D-niveau