Adfærdsdrevet Gevinstrealisering

– i forandringsprojekter
 • Længde
  3 dage
 • Pris
  14.500,-
 • Sprog
  Dansk
Brug adfærdsdesign og gevinstrealisering som nøglen til værdiskabelse.

Om kurset

Vi ved, at manglende adfærdsændringer er den primære årsag til, at forandringsprojekter ikke realiserer deres fulde gevinstpotentiale.

Alligevel tager vi sjældent udgangspunkt i de mennesker, der bliver påvirket af forandringen, eller får hjulpet dem tilstrækkeligt undervejs. Med det resultat, at vi gør det sværere for vores kolleger, kunder eller medborgere at ændre adfærd. Det er synd, for hvis vi inkluderer adfærdsdesign i vores projekter, kan vi løfte effekten af vores udviklingsinvesteringer markant.

CITATER FRA DELTAGERNE:

Jeg skal direkte hjem og bruge gevinstrealisering og adfærdsdesign på mine projekter. Det bliver så fedt  - Lærke Kjærulff, COO, IFS R&D

Gevinstrealisering og adfærdsdesign blev gjort praktisk og én-til-én overførtbart til mine projekter - Jannik Nielsen, Centerchef i Københavns kommune

Der er ingen tvivl om at gevinstrealisering og adfærdsdesign vil hjælpe os til at skabe langt mere værdi med vores projekter - Rikke Frandsen, Leder af Robotics, Forca

Indhold

På kurset lærer du at:

 • Realisere gevinsterne fra dine forandringsprojekter
 • Designe og lede dine projekter efter gevinstrealisering
 • Skabe den adfærd, der – med mennesker i centrum – driver forandringen

Udbytte

Du får en praktisk og struktureret tilgang til:

 • Gevinstrealisering med udgangspunkt i konkrete værktøjer og workshops
 • Forandringsledelse baseret på adfærdsdesign med konkrete aktiviteter, workshops og værktøjer

Målgruppe

Kurset henvender sig til projektledere, forandringsagenter og ledere, der ønsker konkrete redskaber til at realisere flere gevinster med deres forandringsprojekter og indsatser.

  • Netværk og erfaringsudveksling

   Deltagerne på kurset kommer fra en række forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. De mange praktiske øvelser og diskussioner er en oplagt mulighed for dig til at styrke dit netværk.

  • Sådan sikrer vi læring med effekt

   Kan du huske, hvordan det var at sidde på skolebænken? Sådan er det ikke hos os. Vores undervisning er energisk og involverer deltagerne så meget som muligt. Vi skifter mellem diskussioner, præsentationer, case-øvelser, erfaringsudvekslinger og iscenesatte øvelser. Du drukner altså ikke i slides, men lærer tingene på en sjov og engagerende måde.

   Læs mere om hvordan vi sikrer læring med effekt

  Praktisk vejledning

  Lotte Scharbau
  learn@implement.dk
  +45 4138 0040
  Louise Kærbo
  learn@implement.dk
  +45 4138 0040

  Faglig vejledning

  Rasmus Rytter
  rry@implement.dk
  +45 3085 8063