Tobias Søndergaard

+45 26 18 77 93
tobs@implement.dk

Linkedin profil
Erfaring og baggrund

Tobias er en erfaren konsulent med en dybdegående ekspertise inden for data science og kunstig intelligens (AI), specielt inden for generativ AI. I sin rolle har han været ansvarlig for at designe, facilitere og lede træningsprogrammerne i generativ AI for de over 1.700 ansatte internt i Implement Consulting Group. Med en passion for AI og evne til at formidle komplekse koncepter på en klar og engagerende måde har Tobias været en nøglespiller i at udbrede forståelsen og anvendelsen af AI-teknologi.

Tobias har udviklet og gennemført omfattende træningsforløb, der dækker forskellige aspekter af AI med særligt fokus på anvendelsen af store sprogmodeller, bl.a. OpenAI, ChatGPT, Microsoft Copilot og Bing Chat Enterprise. Tobias har også tidligere undervist i andre avancerede datarelaterede teknikker og ellers engageret sig i alt fra workshops til seminarer – alt sammen med det formål at uddanne medarbejdere i anvendelsen af AI og data i deres arbejde.
Ud over hans træningsinitiativer arbejder Tobias tæt sammen med ledelse og teams i forskellige organisationer om at integrere AI i forretningsstrategier og beslutningsprocesser. Hans erfaring inkluderer både teoretiske og praktiske aspekter af AI.

Tobias’ omfattende viden og praktiske erfaring gør ham til en væsentlig ressource for kursusdeltagere, der søger at udnytte de nyeste teknologier for at opnå konkurrencefordele, forbedre forretningsresultater og tage den seneste viden med hjem.

Uddannnelse

Cand.scient.pol., Aarhus Universitet