PRINCE2® certificering

En PRINCE2® certificering styrker dine kompetencer i projektledelse og du får samtidig bevis på, at du er i stand til styre og lede projekter med verdens mest udbredte og anerkendte projektledelsesmodel.

PRINCE2® er verdens mest udbredte og anerkendte projektledelsesmodel, der bygger på best practice. PRINCE2® fokuserer på rammeværket for projekter, og hvordan der sikres effektiv kommunikation, opgavefokus og delegering gennem projektorganisationens forskellige lag.

PRINCE2® omfatter to uddannelsesniveauer: Foundation og Practitioner.

PRINCE2® Foundation certificering

Med en PRINCE2® Foundation certificering får du bevis på, at du kan planlægge, organisere og styre projekter ved hjælp af PRINCE2®-metoden.

PRINCE2® Practitioner certificering

Med en PRINCE2® Practitioner certificering får du bevis på, at du har dybere indsigt i PRINCE2®-metoden, og hvordan du kontekstualiserer og anvender elementerne i PRINCE2® i praksis.

Hvorfor vælge en PRINCE2® certificering?

Med en certificering i PRINCE2® får du et stærkt fundament til at arbejde inden for planlægning, styring og ledelse af projekter.

PRINCE2®-metoden er en generel metode til projektstyring og kan således anvendes til alle typer projekter, både i private og offentlige organisationer. Metoden kan tilpasses det enkelte projekt og den enkelte virksomhed.

Hvem kan tage en PRINCE2® certificering?

PRINCE2®-certificeringerne er for projektledere og projektdeltagere, der ønsker indsigt i metoden samt et stærkt fundament til at arbejde inden for planlægning, styring og ledelse af projekter.

Der er ingen specifikke kursuskrav til at blive certificeret i PRINCE2® Foundation, som giver adgang til at blive certificeret PRINCE2® Practitioner. Det er dog kun muligt at blive PRINCE2®-certificeret hos godkendte udbydere af PRINCE2®.

Der er ingen specifikke krav om forudgående erfaring, men du får størst udbytte af et PRINCE2®-kursus, hvis du har et grundlæggende kendskab til projektledelseselementer og har tidligere erfaring med at arbejde med projekter.

PRINCE2 projektledelsesmetoden

Vil du vide mere om PRINCE2®, kan du læse mere om PRINCE2® projektledelsesmetoden her:

Implement tilbyder flere certificeringer i projektledelse

Ud over PRINCE2® tilbyder vi certificeringer i Half Double og MSP® samt forberedelse til certificering i IPMA®. Du kan læse mere om de forskellige muligheder for certificering til projektleder her: