Half Double certificering

Half Double - en hybrid projektledelsesmetode

Half Double er en ny tilgang til projektledelse, som kombinerer den klassiske projekttilgang med elementer fra den agile verden og giver dig konkrete værktøjer til at øge succesraten i dine projekter.

Half Double-metodologien fokuserer på den værdi, projektet skaber, fremfor projektets leverancer. Ved at fokusere på effekt, flow og lederskab bliver resultatet kortere projekter med større værdiskabelse. Metoden er blevet testet og afprøvet i flere typer virksomheder og i både private og offentlige organisationer og har vist sig at give en markant forbedring af projekters mulighed for succes.

Half Double omfatter to uddannelsesniveauer: Half Double Foundation og Half Double Practitioner.

Half Double Foundation certificering

Med en Half Double Foundation certificering får du konkrete redskaber til at gennemføre projekter ud fra Half Double-tilgangen og bevis på, at du har et solidt kendskab til Half Double metodologiens kerneelementer effekt, flow og lederskab.

Half Double Practitioner certificering

En Half Double Practitioner-certificering giver dig bevis på, at du har en udvidet og praksisorienteret viden om Half Double metodologien og kendskab til, hvordan du bruger den i dine egne projekter.

Hvorfor vælge en Half Double certificering?

Half Double metodologien bygger på solid forskning og får stigende anerkendelse, både i Danmark og internationalt. Den er udviklet af Industriens Fond, Aarhus Universitet og Implement Consulting Group og er blevet testet og valideret gennem adskillige projekter i forskellige brancher og projekttyper – og den virker. En Half Double certificering kan derfor skabe værdi, uanset hvilken type projekt du arbejder med.

Hvem kan tage en Half Double-certificering?

En Half Double-certificering er relevant for dig, der ønsker at udvide dine projektlederkompetencer, og den henvender sig til projektledere, programledere, PMO-medlemmer og projektdeltagere.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til projektarbejde og kender metoderne inden for klassisk projektledelse, da det giver mere udbytte af kurset, hvis du har styr på de grundlæggende projektværktøjer.

Implement tilbyder flere certificeringer i projektledelse

Ud over Half Double tilbyder vi certificeringer i PRINCE2® og MSP® samt forberedelse til certificering i IPMA®. Du kan læse mere om de forskellige muligheder for certificering til projektleder her:

Kursus i Half Double

Vil du lære, hvordan du opnår succes i dine projekter på den halve tid? Læs mere om vores kurser i Half Double herunder↓