Eksamen
 • Længde
  1 dag
 • Pris
  2.750,-
 • Sprog
  Dansk & Engelsk
Eksamenen Project Excellence® - Fundamentals giver dig papir på dine kompetencer. Vigtigere endnu, så er det en god anledning til at genopfriske din læring og blive en endnu bedre projektleder.

Om eksamenen

Eksamenen kommer rundt om de emner og redskaber, du har lært på projektledelseskurserne 1 og 2. Ud over eksamensbeviset får du en rapport, der viser dine styrker og udviklingsområder inden for de 25 emner, der indgår i eksamenen.

Eksamenen forudsætter, at du har gennemført projektledelseskurserne 1 og 2.

Eksamenen udbydes fra foråret 2020 også som online multiple choice-eksamen. Du vil få mere information om dette tilbud efter tilmelding.

Indhold

 • Eksamenen består af 180 multiple choice-spørgsmål, der er baseret på det kursuspensum, du har været igennem. Eksamenen varer 2,5 time.

Udbytte

 • Et eksamensbevis, der viser, at du har bestået Project Excellence® Fundamantals. Desuden får du en rapport, der viser dine styrker og udviklingsområder. Rapporten hjælper dig med at se, hvordan du målrettet kan styrke dig selv og udvikle dig som projektleder.
 • IPMA-registreret og R.E.P. of PMI

  IPMA-registreret og R.E.P. of PMI
  Som en del af uddannelsesforløbet har du mulighed for at blive certificeret projektleder. Det kan du blive indenfor de to anerkendte projektledelsescertificeringer, IPMA og PMI. Vores projektlederuddannelse giver klæder dig på til begge.

  IPMA
  Vores projektlederuddannelse er IPMA-registreret. Det betyder at Projektledelsesmodulerne 1-4 er bygget op om The International Competence Baseline, som er udarbejdet af International Project Management Association (IPMA), og at vi er godkendt som leverandør af Dansk Projektledelse.

  PMI
  Ved at gennemføre et projektledelsesmodul opnår du 20 PDU (Professional Development Units). Ved at gennemføre hele Implements Projektlederuddannelse opnår du 80 PDU (Professional Development Units).
  Implement Consulting Group has been reviewed and approved as a provider of project management training by the Project Management Institute (PMI)
  The PMI Registered Eduction Provider logo is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

  Læs mere om IPMA-certificering

Kirkpatrick-modellen

Vi tror ikke, at man får noget ud af vores kurser, det er noget, vi ved. Vi måler løbende på deltagernes tilfredshed, opnåede viden og den værdi, vores kurser skaber for den enkelte og for virksomheden.

4.8

Tilfredshed

0%

Består eksamen

0%

Ændrer deres adfærd

0%

Return on investment

Praktisk vejledning

Gerd Helena Hals
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Pernille Sanderhoff
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Ida Esmarch Pedersen
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Er du interesseret i at blive en dygtigere projektleder?
IPMA® Projektlederuddannelse – del 2
 • Længde
  7 dage
 • Pris
  29.950,-
 • Sprog
  Dansk & Engelsk

Kurserne i pakken

 • 3PL 3 Få dit projekt i mål
 • 4PL 4 Styrk dit personlige lederskab i projektet
 • Eksamen: Project Excellence® Advanced
Læs mere om pakken