Scrum®

Agil projektledelse
 • Længde
  2 dage
 • Pris
  11.995,-
 • Sprog
  Dansk
Få styr på grundelementerne i Scrum® gennem teori koblet med praktiske øvelser. Kurset giver dig konkrete værktøjer til at understøtte og styre agile projekter og giver adgang til efterfølgende certificering.

Om kurset

På kurset kommer du hele vejen rundt om Scrum og får en forståelse for det agile mindset, som ligger bag Scrum metoden. Kurset giver dig færdigheder i hele den iterative Scrum proces; fra projektinitiering til release. Du får en bred indsigt i de forskellige Scrum roller og hvordan de spiller sammen, samt hands-on erfaring med rollernes ansvar i at få Scrum processerne til at lykkes.

Kurset tager udgangspunkt i den Scrum certificering du har mulighed for at tage efter kurset, men vil bygge på praktiske øvelser hele vejen igennem. Du bliver derfor både klædt på til at kunne bestå din certificering, og vil samtidig få rum og tid til at afprøve de forskellige metoder og værktøjer i praksis.

 

På kurset lærer du at:

 • Arbejde med konkrete værktøjer til at tilrettelægge og designe dine projekter med Scrum som den valgte udviklingsmetodik.
 • Designe og styre Scrum- udviklingsprojekter, hvor du tilpasser den udviklende funktionalitet i tæt samarbejde med slutbruger.
 • Arbejde med et projekt fra initiering, nedbrydning af krav i User Stories til planlægning af, hvordan projektet kan eksekveres.
 • Bruge processerne i praksis og tilpasse udviklingen i din organisation ud fra Scrum principperne.
 • På kurset modtager du ”Scrum Study: A Guide to the SCRUM BODY OF KNOWLEDGE" (e-bog) samt kursusmateriale udviklet af Implement's konsulenter.

Kursets indhold

 • Dag 1: Intro til Scrum principper og Scrum processen, samt en dybdegående gennemgang af de roller, ceremonier og artefakter der bruges i Scrum. Derudover dykker vi ned i de forskellige faser i Scrum processen.
 • Dag 2: På dag to bliver teori, metoder og værktøjer sat i praksis med forskellige sprints der zoomer ind på realistiske scenarier du kan møde i et Scrum team. Dagen afsluttes med gode råd til at fremstille Scrum elementer til fx en styregruppe og praktik omkring certificeringseksamen. Efter kurset kan du vælge at blive certificeret Scrum Product Owner eller Scrum Master.

Målgruppe

Scrum er til dig der er ny til at arbejde agilt, eller dig der har fået de indledende erfaringer med Scrum. Kurset giver dig en holistisk tilgang til Scrum metoden, og dækker alle de elementer der nødvendige at forstå for at indgå i et Scrum team.
Du arbejder derfor sandsynligvis i en organisation der direkte eller indirekte arbejder med Scrum. Du kan også indgå i et team der skal til at arbejde med Scrum, og du ønsker derfor forståelse for udviklingsprocessen og konkrete metoder og værktøjer at tage med hjem i dit team.


 • Scrum-certificering

  På kurset bliver du klædt på til at blive certificeret Scrum Product Owner eller Scrum Master.

  Certificeringen er valgfri. Kurset vil dog klæde dig på til at bestå eksamenen, og vores trænere er godt rustet til at hjælpe dig med at opnå certificeringerne.

  • Netværk og erfaringsudveksling

   Deltagerne på kurset kommer fra en række forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. De mange praktiske øvelser og diskussioner er en oplagt mulighed for dig til at styrke dit netværk.

  • Sådan sikrer vi læring med effekt

   Kan du huske, hvordan det var at sidde på skolebænken? Sådan er det ikke hos os. Vores undervisning er energisk og involverer deltagerne så meget som muligt. Vi skifter mellem diskussioner, præsentationer, case-øvelser, erfaringsudvekslinger og iscenesatte øvelser. Du drukner altså ikke i slides, men lærer tingene på en sjov og engagerende måde.

   Læs mere om hvordan vi sikrer læring med effekt

  Praktisk vejledning

  Lotte Scharbau
  learn@implement.dk
  +45 4138 0040
  Louise Kærbo
  learn@implement.dk
  +45 4138 0040

  Faglig vejledning

  Anne Nørgaard Seica
  anse@implement.dk
  +45 3162 8701
  Mathilde Illum Aastrøm
  maia@implement.dk
  +45 5385 0019