Forholdsregler omkring COVID-19

I løbet af en normal arbejdsuge har Implement fornøjelsen af at være vært for en lang række møder, workshops og events. Det er vi glade for, fordi det netop er den tætte interaktion og samskabelse, der er kendetegnet for vores måde at arbejde på som konsulenter. Når det er sagt, vil vores højeste prioritet altid være vores gæsters og medarbejderes sikkerhed, og på grund af den fortsatte spredning af Coronavirus (COVID-19) har vi indført en række præventive forholdsregler, som vi håber, du vil respektere. Dette gør vi, for at du som gæst af huset, altid skal kunne føle sig sikker og tryg.

Alle kurser aflyst til og med 10. maj 2020

På baggrund af de danske myndigheders løbende anbefalinger aflyser vi alle Implement Learning Institutes kurser til og med 10. maj 2020. Alle kursister, der er tilmeldt kurser i denne periode, er blevet kontaktet pr. mail med tilbud om flytning af kursusdatoer.

Vi garanterer, at alle kursister kan flytte deres kurser til nye afholdelser.

Vi sidder fortsat klar til at besvare spørgsmål på både telefon 4138 0040 og mail learn@implement.dk.

Denne side opdateres løbende.

Tilmelding til fremtidige kurser – gebyrfri flytning af kurser indtil 1 uge før kursusstart

For at imødekomme et voksende behov for fleksibilitet kan kurser, som afholdes i perioden 11. maj til 26. juni 2020, flyttes gebyrfrit indtil 1 uge før kursusstart. Kontakt os dog stadig gerne hurtigst muligt efter beslutningen om kursusflytning er taget.

Hvilke forholdsregler tager Implement Learning Institute på selve kurset?

Vi tager COVID-19 situationen meget alvorligt og følger udviklingen tæt. Vi har taget følgende forholdsregler i forbindelse med vores kurser, som afholdes på vores kontor på Strandvejen 54 og 56:

  • Alle gæster på Implements kontorer screenes inden ankomst
  • Der er øget rengøring på kontoret og håndsprit til rådighed for alle
  • Frokost serveres i portionsanrettede bokse

Bliv hjemme, hvis du er i risiko for at være blevet smittet

Hvis du har symptomer, der antyder, at du er blevet inficeret med Coronavirus, beder vi dig venligst om ikke at møde op til kurset. Hvis du, eller en i din nære omgangskreds, inden for de seneste to uger har været i, et af de lande/regioner, der er nævnt her, beder vi dig venligst om ikke at møde op til kurset.

Derudover anbefaler vi naturligvis alle deltagere om at tage Sundhedsstyrelsens anbefalinger om forebyggelse af smitte og karantæne til efterretning og holde øje med de løbende opdateringer.

Vi kan forsikre dig om, at vi naturligvis også internt i Implement efterlever ovenstående forholdsregler. Vi håber, at vi således sammen kan medvirke til at bremse spredningen af Coronavirus.

Kontakt os på learn@implement.dk eller 4138 0040, hvis du er forhindret i at deltage eller har spørgsmål, så finder vi sammen en løsning.

Vi takker for din forståelse.

Praktisk vejledning

Gerd Helena Hals
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Ida Esmarch Pedersen
learn@implement.dk
+45 4138 0040