Forholdsregler omkring COVID-19

I løbet af en normal arbejdsuge har Implement fornøjelsen af at være vært for en lang række møder, workshops og events. Det er vi glade for, fordi det netop er den tætte interaktion og samskabelse, der er kendetegnet for vores måde at arbejde på som konsulenter. Når det er sagt, vil vores højeste prioritet altid være vores gæsters og medarbejderes sikkerhed, og på grund af den fortsatte spredning af Coronavirus (COVID-19) har vi indført en række præventive forholdsregler, som vi håber, du vil respektere. Dette gør vi, for at du som gæst af huset, altid skal kunne føle sig sikker og tryg.

Alle fysiske kurser aflyst til og med 6. maj 2021

På baggrund af Regeringens forlængede COVID-19-restriktioner, har vi besluttet at aflyse vores fysiske kursusafholdelser til og med 6. maj 2021. Dette gør vi i håb om, at vi sammen kan medvirke til at bremse spredningen af Coronavirus. Vi takker for din forståelse.

Alle kursister vil blive kontaktet pr. mail med mere information.

Vi sidder fortsat klar til at besvare spørgsmål på både telefon 4138 0040 og mail learn@implement.dk.

Tilmelding til fremtidige kurser – gebyrfri flytning af kurser indtil 1 uge før kursusstart

For at imødekomme et voksende behov for fleksibilitet kan kurser, som afholdes frem til og med juni 2021, flyttes gebyrfrit indtil 1 uge før kursusstart. Kontakt os dog stadig gerne hurtigst muligt efter beslutningen om kursusaflysning er taget.

Hvilke forholdsregler tager Implement Learning Institute på selve kurset?

Vi tager COVID-19 situationen meget alvorligt og følger udviklingen tæt. Vi har derfor taget følgende forholdsregler i forbindelse med vores kurser, som afholdes frem til og med juni 2021. Dette gør vi for, at du som kursist altid skal kunne føle dig sikker og tryg:

  • Der er maksimalt 15 personer inkl. underviser samlet i kursuslokalerne.
  • Undervisningen foregår i store lokaler, så der er god afstand mellem kursisterne.
  • Bordopstillingen er designet sådan, at kursisterne vender samme vej.
  • Alle skal bære mundmind, når undervisningslokalet forlades.
  • Der er øget rengøring – særligt på fællesområder.
  • Der er håndsprit til rådighed for alle.
  • Morgenmad og frokost serveres portionsanrettet i kursuslokalet.

Bliv hjemme, hvis du er i risiko for at være blevet smittet

Hvis du udviser symptomer eller er i risiko for at være blevet smittet med COVID-19, beder vi dig om at blive hjemme. Vi flytter naturligvis dit kursus til nye datoer gebyrfrit.

Derudover anbefaler vi alle deltagere om at tage Sundhedsstyrelsens anbefalinger om forebyggelse af smitte og karantæne til efterretning og holde øje med de løbende opdateringer.

Vi kan forsikre dig om, at vi også internt i Implement efterlever ovenstående forholdsregler. Vi håber, at vi således sammen kan medvirke til at bremse spredningen af COVID-19.

Kontakt os på learn@implement.dk eller 4138 0040, hvis du er forhindret i at deltage eller har spørgsmål, så finder vi sammen en løsning.

Vi takker for din forståelse.

Denne side er senest opdateret 25. marts 2021.

Praktisk vejledning

Gerd Helena Hals
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Lea Flytkjær
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Ida Esmarch Pedersen
learn@implement.dk
+45 4138 0040