Attraktive priser med rammeaftale

Rammeaftaler for projektledelsesuddannelser og kurser i projektledelse

Kompetenceudvikling sikrer øget individuel ydeevne og engagerede medarbejdere. Vi vil gerne hjælpe jer med at sikre, at jeres medarbejdere har de rigtige kompetencer.

Vi vil rigtig gerne i dialog

Vi er til hver en tid klar til at tage en snak med jer om forventet køb af vores kompetenceudviklingsforløb. På den måde kan vi bedre sikre, at mængden af kurser stemmer overens med det behov, der er i markedet. Dette vil bidrage til, at vores kursusudbud også matcher jeres behov.

Fordelen for dig som kunde er, at du kan opnå attraktive nettopriser alt efter jeres realiserede og forventede engagement med Implement Learning Institute og Implement Consulting Group.

Rammeaftalerne gælder for et år ad gangen og er helt uforpligtende for jer med hensyn til at skulle købe et bestemt antal forløb. Til gengæld forpligter vi os begge til at drøfte den oplevede kvalitet og det forventede fremtidige behov ved rammeaftalens udløb.

Effektmåling

Vi tilbyder naturligvis en gratis elektronisk effektmåling inden for projektledelsesområdet til de kunder, som vi har rammeaftaler med. Dette betyder, at I vil modtage en rapport, der i hovedtræk viser, hvorledes deltagerne fra jeres virksomhed:

  • Umiddelbart har vurderet kompetenceudviklingsforløbet
  • Vurderer at have lært noget nyt
  • Vurderer at have anvendt det, de har lært, og i hvilken grad
  • Vurderer at have skabt effekt, hvilken type effekt der er tale om og i hvilken grad

Herudover vil rapporten indeholde en oversigt over de hæmmere og fremmere, som deltagerne fra jeres virksomhed har oplevet. Sidstnævnte kan bruges til at danne grundlag for tiltag, der kan fremme skabelsen af effekt i jeres virksomhed.

Rapporten forudsætter, at der har været mindst tre deltagere fra jeres virksomhed, således at vi sikrer anonymitet.

Faglig vejledning

Louisa Menne Brøndsted
lmm@implement.dk
+45 3085 8074