Sofie Sandager

+45 2685 6279
sosa@implement.dk

Linkedin profil
Erfaring og baggrund

Sofie har en stor passion og stærke kompetencer inden for undervisning og facilitering, hvor hun både afholder projektlederuddannelser, faciliteringskurser, train-the-trainer-forløb og mange forskellige workshops i både offentlige og private organisationer.

Hendes kernekompetencer er facilitering, projektledelse, forandringsledelse og teamudvikling. På det seneste har hun specialiseret sig i, hvordan man kan konvertere den fysiske undervisning til den virtuelle platform med fokus på, at læringen stadig skal være motiverende, involverende og kunne implementeres i praksis. Gennemgående elementer for Sofies undervisnings- og læringstilgang er, at det skal være praksisnært, og hun har et konstant fokus på at skabe engagement, refleksion og forankring hos kursisterne.

I de projekter, som hun deltager i, er hun særligt optaget af fremdrift, kvalitet og det gode samarbejde samt at involvere og skabe værdi for de mennesker, som indgår i eller påvirkes af projektet. Tidligere har Sofie arbejdet indgående med teamudviklingsforløb, og vigtigheden af den menneskelige interaktion, hvad enten det handler om facilitering, projektledelse, teamsamarbejde eller noget helt fjerde, er gennemgående for hendes arbejdstilgang.

Uddannnelse

Cand.scient. i idræt og sundhed, Syddansk Universitet

Certificeringer

SAFe® 4 Certified Agilist (2020)
IPMA Level D® (2018)
Project Half Double Practitioner (2018)
The Five Behaviors of a Cohesive Team (2019)
Everything DiSC® (2016)