Max Roed Mikkelsen

+45 2174 6699
marm@implement.dk

Linkedin profil
Erfaring og baggrund

Max har arbejdet med ledelse og ledelsesudvikling igennem hele sin karriere. Max har bred erfaring med virket som leder og projektleder og særligt det personlige element i ledelse. Max har arbejdet med mange brancher og har stort kendskab til både arbejdet i det private og i det offentlige. Undervisningen bliver altid gjort levende og konkret ved historiefortælling fra Max’ egen praksis som leder og projektleder.

Max tror på, at det vigtigste redskab, vi som ledere har, er os selv. Derfor er Max optaget af, hvordan vi som mennesker opnår en stærkere indsigt i os selv for derigennem at drive stærke resultater i organisationen. I de kurser, som Max afholder, er der derfor altid fokus på os selv som ledere og den personlige refleksion, der skal til for at hjælpe os med at opnå større indsigt i os selv, og hvordan vi påvirker andre.

Max stræber efter, at undervisningen altid er spændende, og at du opnår ny indsigt i dig selv og finder nye måder at gøre tingene på. Han tror på, at vi gennem en dyb personlig indsigt kan opnå stærke resultater i de projekter, vi beskæftiger os med. Max vil med energi, indsigt og humor give dig lyst til at udvikle dig endnu mere som leder af dit projekt.

Uddannnelse

Uddannet kaptajn i Flyvevåbnet
Cand.mag. i mellemøststudier

Certificeringer

The 5 Behaviors of a Cohesive Team®
Hogan-personprofiler
Garuda-personprofiler
E-stimate-personprofiler
PRINCE2 Foundation®