Helle Falholt

+45 2070 2568
hefa@implement.dk

Linkedin profil
Erfaring og baggrund

Helle har omfattende ledelseserfaring fra globale organisationer, og bruger denne erfaring til at rådgive samt afholde workshops og uddannelsesforløb for private og offentlige organisationer på alle ledelsesniveauer. Helles fokus er implementering af strategi med særlig opmærksomhed på sikring af den ønskede værdi af forandringsinitiativer – herunder forandringsledelse og gevinstrealisering. Dette omfatter uddannelse i - og implementering af best management practices for portefølje-, program- og projektledelse samt gevinstrealisering og forandringsledelse.

Helle benytter sig af sin store værktøjskasse inden for best practices, som altid tilpasses organisationens modenhed og behov. Helle har specialiseret sig i at sikre, at en organisations strategi omsættes til konkrete initiativer i form af projekter og programmer samt sikre, at disse gennemføres og implementeres effektivt v.h.a. best practice.

Helt centralt i Helle’s arbejde er gevinstrealisering som disciplin og løftestang til at sikre bedre projekter, som skaber større værdi for organisationen. Et vigtigt element i dette er at sikre, at dygtige ledere også bliver effektive styregruppemedlemmer, som tager aktivt del i deres projekter og programmer samt bliver i stand til at implementere dem godt og realisere de ønskede gevinster.

Uddannnelse

Cand.merc. i Finansiel Planlægning og International Virksomhedsøkonomi

Certificeringer

PRINCE2®
PRINCE2 Agile®
MSP®
P3O®
MoP®
M_o_R®
Managing Benefits™
P3M3™ (Portfolio, Programme and Project Management Maturity Model)
Prosci (ADKAR) change management