Adam Hede

+45 2929 9395
adhe@implement.dk

Erfaring og baggrund

Adam Hede er en erfaren seniorkonsulent inden for data science hos Implement og arbejder i krydsfeltet mellem kunstig intelligens og organisatorisk forandring. Adam er en ivrig og engagerende underviser, der formår at præsentere komplekse og uvante emner inden for data science på en relaterbar og forretningsorienteret måde.

Tidligere har Adam i stor udstrækning fokuseret på den praktiske del af statistiske og tekniske aspekter inden for data science og implementeret adskillige avancerede algoritmer inden for især tidsserieanalyse, natural language processing og højdimensionel data.

På det seneste har Adam fokuseret på at introducere data science i virksomheder ved at samarbejde med organisationer om at afdække det specifikke potentiale i deres arbejde for at anvende de mest avancerede teknologier, der er til rådighed. Adam har arbejdet på at identificere de bedste muligheder inden for teknologi og i sidste ende introducere de endelige prototyper i virksomheder.

Adams kombination af praktisk erfaring og hans evne til at integrere og overføre sin viden til et unikt organisatorisk miljø gør ham til en efterspurgt underviser, rådgiver og fagspecialist inden for data science på tværs af offentlige og private organisationer.

Uddannnelse

Cand.scient.pol., Aarhus Universitet