Projektledelseskurser

Vi tilbyder et bredt udvalg af forløb, der udvikler dig som projektleder – uanset hvor du er i karrieren. Få overblik over mulighederne her.

 • IPMA®-projektledelse

  Få en bred værktøjskasse, og bliv klædt på til at planlægge dit projekt, lede din projektgruppe og bruge dig selv bedst muligt for at skabe effektive projekter.

  Se kurser
 • Agil projektledelse

  Lær, hvordan du skaber og leder agile udviklingsprojekter, og hvordan du gearer en organisation til at arbejde med agile processer.

  Se kurser
 • PRINCE2®-projektledelse

  Her får du dyb indsigt i principperne bag den anerkendte PRINCE2®-metode baseret på både teori og praktiske øvelser.

  Se kurser
 • MSP®

  Få en teoretisk og praktisk indføring i MSP®-metoden, der bl.a. klæder dig på til at realisere strategiske og forretningsmæssige mål i virksomheden.

  Se kursus
 • PMI® Preparation

  Du har allerede erfaring som projektleder, og nu vil du gerne opnå PMI®-certificering. Det kan vi forberede dig til. Både forløbet og selve certificeringen foregår på engelsk.

  Se kursus
 • Adfærdsdrevet gevinstrealisering i forandringsprojekter

  Lær, hvordan du bruger adfærdsdesign og gevinstrealisering som nøglen til værdiskabelse.

  Se kursus
Har du spørgsmål?
Gerd Helena Hals
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Lea Flytkjær
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Ida Esmarch Pedersen
learn@implement.dk
+45 4138 0040

Er du på vej ind i dit første projekt, eller er du allerede en erfaren projektleder? Uanset hvad kan du sammensætte et forløb, der udvider din værktøjskasse og udvikler din rolle som projektleder. Mulighederne er mange. Har du brug for vejledning, er du altid velkommen til at tage fat i os på learn@implement.dk eller +45 4138 0040.

Er I mange deltagere, eller har I særlige behov? Så kan det være en fordel med et forløb skræddersyet til jeres virksomhed. Tag fat i os, og hør om mulighederne.

Louisa Menne Brøndsted
lmm@implement.dk
+45 3085 8074