Facilitering

Begrebet facilitering bruges oftere og oftere i forbindelse med afholdelse af møder og workshops. Det handler om at skabe processer, der giver værdi, mening og ejerskab. Om at involvere de enkelte mennesker i en gruppe, så de når frem til et fælles mål. Det er noget, alle kan lære.

 • Kursus

  Faciliteringsakademi: Basis faciliteringsuddannelse

  Afholder du ofte workshops og møder? Her lærer du, hvordan du opnår endnu mere ejerskab blandt de tilstedeværende og bedre resultater. Undervisningen giver dig effektive værktøjer og metoder, og du kan også bidrage med egne cases eller dilemmaer, så træningen bliver så relevant og givende som muligt.

  • Længde
   4 dage
  • Pris dkk
   22.500,-
  • Sprog
   Dansk
 • Kursus

  Faciliteringsakademi: Virtuel facilitering

  I vores globaliserede verden sidder vi ikke altid til bords med dem, vi afholder møder med. Det stiller nye krav til lederen af mødet. På dette kursus lærer du at facilitere virtuelle arbejdsmøder og workshops uden at give afkald på kvaliteten og effektiviteten. Du lærer også at anvende digitale værktøjer, der kan understøtte læring og øge involveringsgraden.

  • Længde
   2 dage
  • Pris dkk
   5.900,-
  • Sprog
   Engelsk
 • Kursus

  ActeeChange Facilitator

  Kurset i læringskonceptet ActeeChange giver dig en række værktøjer, du kan anvende til undervisning, udvikling, forandringsprocesser, coaching og meget mere. Værktøjerne er baseret på et solidt fundament af specialistviden og erfaring, der kan støtte dig i udviklingen af den måde, du arbejder med forandringsledelse på. Uanset om du er rådgiver, coach eller arbejder med egne forandringsprocesser.

 • Kursus

  ActeeLeadership Facilitator

  ActeeLeadership er et refleksionsværktøj til dig, som søger indblik i og forståelse for betydningen af din ledelsesstil. En certificering giver dig adgang til en række dynamiske værktøjer til udviklingsprocesser, coaching og meget mere. Værktøjerne hjælper dig med at udvikle den måde, du arbejder med forandringsledelse – både som underviser og i processer, du selv leder.

Har du spørgsmål?
Gerd Helena Hals
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Pernille Sanderhoff
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Ida Esmarch Pedersen
learn@implement.dk
+45 4138 0040

Er du på vej ind i dit første projekt, eller er du allerede en erfaren projektleder? Uanset hvad kan du sammensætte et forløb, der udvider din værktøjskasse og udvikler din rolle som projektleder. Mulighederne er mange. Har du brug for vejledning, er du altid velkommen til at tage fat i os på learn@implement.dk eller +45 4138 0040.