Øvrige kurser

Ud over projektledelse tilbyder vi også kurser inden for en række andre områder. Altid med fokus på at udvikle og skabe værdi for både dig og din arbejdsplads.

 • Facilitering

  Facilitering handler kort fortalt om at skabe processer, der giver værdi, mening og ejerskab og om at hjælpe en gruppe til at nå et fælles mål.

  Se kurser
 • Virtuelle møder og workshops

  Lær at facilitere virtuelle arbejdsmøder og workshops uden at give afkald på kvaliteten og effektiviteten.

  Se kurser
 • Data Science Masterclass

  På Data Science Masterclass vil deltagerne lære at anvende førende data science-teknikker, herunder machine learning, og værktøjer såsom Python samt lære at identificere og udvikle deres første data science-prototype ved hjælp af data fra egen organisation.

  Se kurser
 • Informationssikkerhed

  Find vores udvalg af uddannelser indenfor informationssikkerhed her.

  Se kurser
 • Ledelse

  Få udviklet dine evner til effektfuld forretningsdrevet forandringsledelse, og få udbygget din praktiske værktøjskasse.

  Se kurser
 • Driftsoptimering

  Driftsoptimering er et væsentligt fokusområde for enhver organisation. Vores kurser omhandler forandring og implementering i drift og processer.

  Se kurser
 • Effektivisering og prioritering i den offentlige sektor

  Du lærer en lang række metoder til at arbejde med effektivisering og prioritering i din organisation, der kan bruges både i større analyser og i det daglige arbejde med at optimere opgavevaretagelsen.

  Se kurser
 • Design Sprint

  Design Sprint er en enkel og velbeskrevet metode, hvor man på kort tid og med de mest relevante interessenter præciserer behov, udvikler prototyper og tester dem i praksis.

  Se kurser
Har du spørgsmål?
Gerd Helena Hals
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Pernille Sanderhoff
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Ida Esmarch Pedersen
learn@implement.dk
+45 4138 0040

Er du på vej ind i dit første projekt, eller er du allerede en erfaren projektleder? Uanset hvad kan du sammensætte et forløb, der udvider din værktøjskasse og udvikler din rolle som projektleder. Mulighederne er mange. Har du brug for vejledning, er du altid velkommen til at tage fat i os på learn@implement.dk eller +45 4138 0040.

Er I mange deltagere, eller har I særlige behov? Så kan det være en fordel med et forløb skræddersyet til jeres virksomhed. Tag fat i os, og hør om mulighederne.

Jakob Brøndsted
jkbr@implement.dk
+45 4138 0009