IPMA® certificering

En IPMA® certificering giver dig bevis på, at du er bredt funderet inden for projektledelse.

Hvad er IPMA certificering?

En IPMA® certificering som projektleder, programleder eller porteføljeleder er en unik certificering, fordi den entydigt fokuserer på dine udviste kompetencer. Fokus er lagt på, hvorfor du handlede, som du gjorde, i en given situation, hvilke resultater du opnåede, og hvad du lærte – IPMA® certificeringen er metodeuafhængig.

Hvilke modeller, værktøjer, midler og metoder, du anvender, er mindre vigtigt – det afgørende er, om du evner at reflektere over, hvad der synes at være mest hensigtsmæssigt i den aktuelle situation og i håndteringen af dine ledelsesmæssige udfordringer.

IPMA® certificeringen er internationalt anerkendt og udbydes i mere end 70 lande.

Du kan tage en IPMA® certificering på fire forskellige niveauer: A, B, C og D. Hvilket niveau, der passer til dig, afhænger af din erfaring og kompleksiteten af dine projekter.

Hvorfor vælge en IPMA certificering?

Med en IPMA® certificering bliver du markant skarpere på dine styrker og svagheder inden for projektledelse, programledelse eller porteføljeledelse. Du får styr på dit kompetenceniveau og bliver klarere på dit udviklingspotentiale.

IPMA® – International Project Management Association – står inde for kvaliteten af certificeringsprocessen, og du vil få et certifikat, der er kendt og anerkendt i hele verden.

IPMA certificering

Implements projektledelseskurser forbereder dig til de fire IPMA®-certificeringsniveauer.

Projektledelse 1 – forbereder dig til en IPMA® D-certificering
Projektledelse 2 – forbereder dig til en IPMA® D-certificering
Projektledelse 3 – forbereder dig til en IPMA® C-certificering
Projektledelse 4 – forbereder dig til en IPMA® B-certificering

Certificeringen har du mulighed for at tage efterfølgende hos IPMA® i Danmark, som er den eneste udbyder i landet.

Hvordan uddanner man sig til projektleder?

Med en uddannelse i projektledelse bliver du skarpere i din rolle som projektleder og lærer at drive succesfulde projekter i praksis. Du kan læse mere om, hvordan du uddanner dig som projektleder her:

Hvordan bliver man IPMA certificeret?

Implements projektlederuddannelse er en IPMA®-registreret uddannelse og kvalitetssikret op imod internationalt anerkendte kompetencer for god projektledelse. Ved at gennemføre vores projektlederuddannelse opnår du de ledelses- og metodekompetencer, der skal til for at bestå en IPMA® certificering på niveau B, C eller D – alt afhængig af din erfaring.

I Danmark kan du udelukkende blive IPMA®-certificeret hos IPMA® i Danmark. På Implements Projektlederuddannelse gennemgår vi de emner, der er en forudsætning for, at du kan blive IPMA certificeret gennem IPMA® i Danmark. Du kan læse mere om, hvordan du bliver IPMA®-certificeret her↓

Implement tilbyder flere certificeringer i projektledelse