Driftsoptimering

Vil du skabe forandringer med vedvarende effekt, kræver det fokus på menneskelig adfærd. Men det er også et spørgsmål om at optimere driften og de processer, der gennemstrømmer organisationen. Derfor betragter vi driften som et sammenspil mellem værdistrømme, daglig drift, kultur, ledelse og mennesker. Ved at få overblik over dette system og benytte nogle konkrete værktøjer lærer du at skabe effektfuld driftsoptimering.

  • Kursus

    Effektiv drift – aktivér det menneskelige potentiale

    Motivation og engagement er alfa omega, når der skal indføres nye systemer og processer i en virksomhed. Særligt spiller måden, man arbejder med adfærd og vaner på, en afgørende rolle. På vores kursus lærer du at forstå, hvad der motiverer mennesker, og hvilke konkrete metoder du kan bruge, når du vil støtte eller skabe adfærdsændringer i hverdagen.

  • Kursus

    Lean Master Class – Driftsoptimering i adm. og service

    Når det gælder driftsoptimering, er de fem Lean-principper er et godt sted at starte. Lean-konsulenter oplever dog ofte, at principperne ikke slår til alene. Derfor går dette kursus et skridt videre med udgangspunkt i filosofien Toyota Production Systems (TPS). TPS er baseret på mere end 50 års erfaringer med effektiv driftsoptimering. Vi veksler mellem pitstops med teori og redskaber, case-arbejde og refleksionsrunder.

Har du spørgsmål?
Gerd Helena Hals
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Ida Esmarch Pedersen
learn@implement.dk
+45 4138 0040

Er du på vej ind i dit første projekt, eller er du allerede en erfaren projektleder? Uanset hvad kan du sammensætte et forløb, der udvider din værktøjskasse og udvikler din rolle som projektleder. Mulighederne er mange. Har du brug for vejledning, er du altid velkommen til at tage fat i os på learn@implement.dk eller +45 4138 0040.