Ledelse af Cyber- og informationssikkerhed

Uddannelsen giver dig overblik, viden og konkrete værktøjer, der hjælper dig til at håndtere forretningsmæssige risici relateret til cyber- og informationssikkerhed.

  • Ledelse af Cyber-og informationssikkerhed, Foundation

    Kurset giver dig giver det nødvendige overblik over lovgivning, regler, standarder og værktøjer og sikrer dig den overordnede forståelse af cyber- og informationssikkerhed, der gør dig i stand til at identificere og håndtere cyber- og informationssikkerhedsrisici i din organisation.

    Se kursus
  • Ledelse af Cyber-og informationssikkerhed, Practitioner

    Kurset bygger på den viden og de værktøjer, du fik på Foundation og giver dig træning og yderligere viden om, hvordan cyber- og informationssikkerhed skal håndteres i praksis, og hvordan cyber- og informationssikkerhed etableres og vedligeholdes som et konstruktivt aktiv i forhold til primærforretningen.

    Se kursus
Har du spørgsmål?
Gerd Helena Hals
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Pernille Sanderhoff
learn@implement.dk
+45 4138 0040
Ida Esmarch Pedersen
learn@implement.dk
+45 4138 0040

Er du på vej ind i dit første projekt, eller er du allerede en erfaren projektleder? Uanset hvad kan du sammensætte et forløb, der udvider din værktøjskasse og udvikler din rolle som projektleder. Mulighederne er mange. Har du brug for vejledning, er du altid velkommen til at tage fat i os på learn@implement.dk eller +45 4138 0040.

Er I mange deltagere, eller har I særlige behov? Så kan det være en fordel med et forløb skræddersyet til jeres virksomhed. Tag fat i os, og hør om mulighederne.

Louisa Menne Brøndsted
lmm@implement.dk
+45 3085 8074