PRINCE2®projektledelsesforløb

 • Længde
  5 dage
 • Pris
  22.500,-
 • Sprog
  Dansk
Den anerkendte metode PRINCE2® omfatter en række principper og processer, der gør det muligt at styre projekter effektivt og involvere alle relevante parter.

Om kurset

På kurset lærer du om de vigtigste principper og metoder bag PRINCE2®. Du bliver klædt på teoretisk og praktisk, så du kan bestå den afsluttende PRINCE2® Practitioner eksamen og blive certificeret. Bagefter er du rustet til at bruge PRINCE2® i din hverdag som projektleder.

Indhold

 • PRINCE2® Foundation
 • PRINCE2® Practitioner
 • Forløbet afsluttes med en eksamen, hvor du opnår certificering som ”Registered PRINCE2® Practitioner”, forudsat at du består denne.
 • Kursusmateriale: ”PRINCE2® – Projektledelse med succes!” (e-bog) samt kursusmateriale udviklet af Implement's konsulenter.

Udbytte - når du har gennemført forløbet, vil du bl.a. kunne:

 • Benytte principperne i PRINCE2® både i bredden og i dybden
 • Være med til at lave overordnede kvalitetsvurderinger af projekter ud fra PRINCE2®
 • Være endnu mere velforberedt og skarp til at kunne deltage i projektets beslutningsmøder, f.eks. styregruppemøder

Målgruppe

Du er projektdeltager eller godt på vej som projektleder. Du ønsker at opnå certificering som Registered PRINCE2® Practitioner og/eller få dyb indsigt i PRINCE2® og metoder, der kan gøre dine projekter endnu bedre.

 • PRINCE2®-certificering

  PRINCE2®-kurserne på denne side tilbydes i samarbejde med E-karriere en ATO fra AXELOS Limited. PRINCE2® er et registreret varemærke tilhørende AXELOS Limited. Swirl-logoet™ er et varemærke tilhørende AXELOS Limited, brugt med tilladelse fra AXELOS Limited. Alle rettigheder forbeholdes.

  The PRINCE2® courses on this page are offered in association with E-careers an ATO of AXELOS Limited. PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

  Ved at gennemføre det fulde forløb opnår du 24 PDU (Professional Development Units).
  På PRINCE2® Foundation opnår du 17 PDU og på PRINCE2® Practitioner opnår du 7 PDU.

  Kurserne i pakken:

 • 1

  PRINCE2® Foundation

  Gode metoder er guld værd for en projektleder. PRINCE2® giver dig en række metoder og processer, der hjælper dig med at opnå succes med dine projekter.

   Læs mere
  • 2

   PRINCE2® Practitioner

   Her går vi et spadestik dybere med PRINCE2®. Du får styrket din forståelse af metoderne, og hvordan du bedst muligt kan anvende PRINCE2®. Kurset giver mulighed for at opnå certificering.

    Læs mere

   Kirkpatrick-modellen

   Vi tror ikke, at man får noget ud af vores kurser, det er noget, vi ved. Vi måler løbende på deltagernes tilfredshed, opnåede viden og den værdi, vores kurser skaber for den enkelte og for virksomheden.

   4.8

   Tilfredshed

   0%

   Består eksamen

   0%

   Ændrer deres adfærd

   0%

   Return on investment

   • Netværk og erfaringsudveksling

    Deltagerne på kurset kommer fra en række forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. De mange praktiske øvelser og diskussioner er en oplagt mulighed for dig til at styrke dit netværk.

   • Sådan sikrer vi læring med effekt

    Kan du huske, hvordan det var at sidde på skolebænken? Sådan er det ikke hos os. Vores undervisning er energisk og involverer deltagerne så meget som muligt. Vi skifter mellem diskussioner, præsentationer, case-øvelser, erfaringsudvekslinger og iscenesatte øvelser. Du drukner altså ikke i slides, men lærer tingene på en sjov og engagerende måde.

    Læs mere om hvordan vi sikrer læring med effekt

   Praktisk vejledning

   Lotte Scharbau
   learn@implement.dk
   +45 4138 0040
   Louise Kærbo
   learn@implement.dk
   +45 4138 0040

   Faglig vejledning

   Søren Beck
   sbe@implement.dk
   +45 2338 0057