PMI® Preparation

Du har allerede erfaring som projektleder. Nu vil du gerne lære nye metoder og opnå den internationalt anerkendte PMI®-certificering, der kan booste din karriere.

Om forløbet

På forløbet lærer du om principperne og teorierne bag PMI®, der anvendes på projekter over hele verden, og som bliver beskrevet i bogen PMBOK® Guide. På den måde bliver du klædt på til at bestå eksamenen og blive certificeret som Certified Associate in Project Management (CAPM®) eller Certified Project Management Professional (PMP®) hos PMI®.

Bemærk, at både kurset og certificeringen foregår på engelsk.

Indhold - forløbet består af:

 • E-læring: Henholdsvis 16 moduler (PMP®) eller 14 moduler (CAPM®)
 • En grundig gennemgang af lærebøgerne PMBOK® Guide og PMP Exam Prep (9th edition)
 • Sparring med PMI®-certificerede konsulenter fra Implement, der guider dig i forhold til eksamensansøgningen og hjælper dig med at forberede dig til både eksamenen og den testeksamen, der afslutter kurset

Udbytte:

 • Forløbet kvalificerer dig til en CAPM®- eller PMP®-eksamen, som du skal tage hos PMI®. Hvis du består, modtager du certificeringen fra PMI®.

Målgruppe

Forløbet er henvendt til dig, der har erfaring som projektleder og gerne vil opnå en PMI®-certificering, men som ikke har mulighed for at deltage i kurser, der strækker sig over flere dage.

 • R.E.P. of PMI®

  Implement Consulting Group has been reviewed and approved as a provider of project management training by the Project Management Institute (PMI®).
  The PMI Registered Eduction Provider logo is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

  For further information
  • IPMA-registreret og R.E.P. of PMI

   IPMA-registreret og R.E.P. of PMI
   Som en del af uddannelsesforløbet har du mulighed for at blive certificeret projektleder. Det kan du blive indenfor de to anerkendte projektledelsescertificeringer, IPMA og PMI. Vores projektlederuddannelse giver klæder dig på til begge.

   IPMA
   Vores projektlederuddannelse er IPMA-registreret. Det betyder at Projektledelsesmodulerne 1-4 er bygget op om The International Competence Baseline, som er udarbejdet af International Project Management Association (IPMA), og at vi er godkendt som leverandør af Dansk Projektledelse.

   PMI
   Ved at gennemføre et projektledelsesmodul opnår du 20 PDU (Professional Development Units). Ved at gennemføre hele Implements Projektlederuddannelse opnår du 80 PDU (Professional Development Units).
   Implement Consulting Group has been reviewed and approved as a provider of project management training by the Project Management Institute (PMI)
   The PMI Registered Eduction Provider logo is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

   Læs mere om IPMA-certificering

  Praktisk vejledning

  Gerd Helena Hals
  learn@implement.dk
  +45 4138 0040
  Ida Esmarch Pedersen
  learn@implement.dk
  +45 4138 0040

  Faglig vejledning

  Thomas Kristian Ruth
  thkr@implement.dk
  +45 2244 3028