Implements Projektlederuddannelse – IPMA® Registreret

Som projektleder skal du kunne planlægge dit projekt, lede din projektgruppe, styre projektet i mål og nyttiggøre dig selv i rollen som projektleder.

Implements Projektlederuddannelse - IPMA® Registreret - sætter dig i stand til at kunne planlægge dit projekt, lede din projektgruppe, navigere projektet undervejs og til at kunne bruge dig selv bedst muligt for at sikre fremdrift, forankring og effekt. Implements Projektlederuddannelse styrker både dine metode- og ledelseskompetencer. Du bliver dermed godt rustet i forhold til en eventuel senere IPMA® Certificering.

"Tak for et super godt kursusforløb generelt - I har nogle dygtige undervisere som har gjort det spændende og givet lyst til at gå hele vejen. "

Kristiina Tejsner

DEIF

Deltagere
Du er projektdeltager eller allerede på vej som projektleder. Du kan også være erfaren i rollen som projektleder med et ønske om at få sat teori og struktur på det, du allerede gør, samt styrke din ”værktøjskasse” yderligere.

Hovedindhold
Implements Projektlederuddannelse består af 4 kurser der overordnet lærer dig, hvordan du:

 • Får styr på din projektopgave
 • Leder din projektgruppe
 • Får dit projekt i mål
 • Styrker dit personlige lederskab i projektet

Uddannelsen afsluttes med eksamen: Project Excellence® – Advanced.

Opdelingen i de 4 kurser betyder at du kan tage Implements Projektlederuddannelse i det tempo, der passer dig. Herved får du god mulighed for at afprøve det, som du har lært i praksis, ligesom du bliver endnu mere reflekteret om dig selv og din rolle som projektleder.

Du kan læse mere om de enkelte kurser og eksamen her:
Projektledelse 1: Få styr på din projektopgave!
Projektledelse 2: Sådan leder du din projektgruppe!
Projektledelse 3: Få dit projekt i mål!
Projektledelse 4: Styrk dit personlige lederskab i projektet!
Eksamen: Project Excellence® – Advanced

Implements Projektlederuddannelse er
IPMA
® Registreret

Læs mere om  IPMA® Registrering

Implement Consulting Group has been reviewed and approved as a provider of project management training by the Project Management Institute (PMI)
Læs mere om  R.E.P. Registrering

The PMI Registered Eduction Provider logo is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

Ved at gennemføre Implements Projektlederuddannelse opnår du 80 PDU (Professional Development Units). Herudover, opnår du eksamensbevis for Project Excellence® -Advanced eksamen, forudsat du består denne.

Project  Excellence® logoet er et registreret varemærke tilhørende Implement Consulting Group.

Udbytte
Når du har gennemført uddannelsen, vil du blandt andet kunne:

 • Skabe overblik over dit projekt samt foretage en nuanceret planlægning af dette
 • Etablere, motivere og lede din projektgruppe og skabe engagement
 • Styre dit projekt aktivt i mål i en uforudsigelig verden med fokus på gevinstrealisering
 • Nyttiggøre og styrke dig selv i rollen som projektleder

Du kan få et mere detaljeret indblik ved at læse beskrivelserne af de enkelte kurser

Prisen inkluderer

Før et kursus:
Forberedelsesopgave

Under et kursus:
Forplejning og alle nødvendige kursusmaterialer. Disse er nærmere beskrevet i de enkelte kursusbeskrivelser (se links ovenfor) og omfatter f.eks. moleskinbog med stickers, bøger, plastlamineret værktøjsoversigt, tests, forslag til handlings- og refleksionsopgaver, artikelsamlinger og feedback.

Efter et kursus:
Kursusbevis og digitalfotos af flip-overtegninger, som er blevet til i plenum.

Digital læring:
Efter Projektledelse 1 får du endvidere adgang til Implements læringsportal i seks måneder. På portalen kan du benytte otte af Implements egenudviklede e-læringsmoduler på dansk samt teste dig selv.

Efter eksamen Project Excellence® - Advanced: Der udstedes eksamensbevis (hvis bestået) og samlet kursusbevis for gennemførelse af projektlederuddannelsen.

Implements Projektlederuddannelse kan med fordel købes til en samlet pakkepris for kr. 54.750,- ekskl. moms. Herved sparer du kr. 7.400,- ekskl. moms.

Alle kurser og eksamen kan købes hver for sig. Du kan også vælge at købe uddannelsen i 2 dele:

Implements Projektlederuddannelse, del 1, bestående af:

 • Projektledelse 1: ”Få styr på projektopgaven”
 • Projektledelse 2: ”Sådan leder du din projektgruppe”
 • Eksamen: Project Excellence® - Fundamentals

Implements Projektlederuddannelse, del 2 bestående af:

 • Projektledelse 3: ”Få dit projekt i mål!”
 • Projektledelse 4: ”Styrk dit personlige lederskab i projektet!”
 • Eksamen: Project Excellence® - Advanced

Hver del kan købes til en samlet pakkepris for kr. 29.950,- ekskl. moms. Herved sparer du kr. 2.500,- ekskl. moms.

Netværk og erfaringsudveksling
Uddannelsens opdeling i 4 kurser bevirker, at du møder mange projektfolk med forskellig baggrund og erfaringer undervejs i forløbet.

Deltagerne på de enkelte kurser kommer fra en række forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. De mange praktiske øvelser og diskussioner giver dig en række oplagte muligheder til at styrke dit netværk. 

Tilmelding

Ved tilmelding til enkeltkurser/ovennævnte pakkeløsninger kan du tilmelde dig elektronisk ud for den/de kursusdato/er, der passer dig bedst.

Undervisningsmetoder og undervisere
Du kan læse mere om, hvordan vi underviser på Sådan sikrer vi læring med effekt

 

 • Louisa Menne Martini

  Louisa Menne Martini

  lmm@implement.dk

  3085 8074

  Se profil

  • Uddannelse
  • Cand.scient.soc med speciale i metode
  • Master i Leadership & Management 
  Certificeringer

  • PMI®
  • PRINCE2®
  • Proceskonsulent
  • Facilitator
  Erfaring og baggrund
  Louisa har flere års erfaring med undervisning i både den offentlige og den private sektor. I sin undervisning i projektledelse bidrager hun gerne med praktiske eksempler fra hendes erfaring som projektleder. Louisa har blandt andet drevet en del organisatoriske forandringsprojekter inden for strategieksekvering samt indenfor produktinnovation. Disse erfaringer gør hendes undervisning virkelighedsnær og let at anvende - også når kursusdeltagerne vender hjem til deres respektive projekter.
  Louisa brænder særligt for de sociale dynamikker, der er på spil i og omkring et projekt. At kunne lede opad, udad, fremad, nedad, bagud og ikke mindst indad er en kunst, som kan mestres med konkrete værktøjer. Disse gør projektledelsesarbejdet lettere og mere struktureret.
  Derudover bidrager Louisa med en energifyldt undervisning og er meget bevidst om at gøre læringsmiljøet underholdende og relevant for kursusdeltagerne.
   

  Skjul profil

 • Jesper Johannes Krøyer Lind

  Jesper Johannes Krøyer Lind

  jli@implement.dk

  3085 8002

  Se profil

  Uddannelse
  Uddannet Cand.Polit fra Københavns University og med en master grad fra Universität Bielfeld
  Baggrund og erfaring
  Jesper har knap 10 års erfaring som managementkonsulent og arbejder hovedsageligt med større forandringsprojekter i såvel private som offentlige organisationer. Jesper har solid projektledelseserfaring, herunder at facilitere og træne i projektorganisationer.
  De seneste år har Jesper haft særligt fokus på: 

  • Program og projektledelse af store organisatoriske transformationsprojekter
  • Organisationsudvikling og forandringsledelse
  • Procesoptimering, styring og ledelse i den offentlige sektor

  Jesper brænder specielt for ledelsesdimensionen af projekter og programmer. Hvordan kan ofte store projektorganisationer skabe ægte forandringer med størst mulig effekt? Hvad er det for en ledelsesrolle det kræver i driften, projektet og ledelsen, at understøtte store forandringsprojekter? og hvordan er min rolle som leder i denne proces? Det er bare nogen af de spørgsmål der optager Jesper, og som han rådgiver omkring.

  Skjul profil

 • Søren Mollerup

  Søren Mollerup

  smo@implement.dk

  +45 4138 0013

  Se profil

  Uddannelse

  • Merkonom, EMP, Handelshögskolan i Stockholm, SMP, Ashridge Management Institute

  Erfaring og baggrund
  Søren har 12 års konsulenterfaring inden for lederudvikling, tests, sparring og analyser samt 10 års ledererfaring fra mellemleder til regionschef. 

  Sørens speciale er facilitering og personaleledelse, og for ham er det fantastisk at designe og gennemføre den proces, som bringer en gruppe mennesker (fra 4-400) frem til en beslutning. I rollen som leder har det været udviklingen af ledere og medarbejdere, der har haft størst betydning for Søren – og det er det stadig i hans rolle som konsulent.

  Skjul profil

 • Søren Beck

  Søren Beck

  sbe@implement.dk

  +45 2338 0057

  Se profil

  Uddannelse
  Cand.merc. i Management of Technology
  En uddannelse, der lægger vægt på videnstyring, anvendelse af ny teknologi og teknologiens indvirkning på organisationen.

  Erfaring og baggrund
  Søren har stor erfaring inden for it- og forandringsledelse i det offentlige med udgangspunkt i den statslige sektor. Han har både fungeret som projektleder, underviser og sparringspartner. Søren har været med på udrulninger i staten af bl.a. Navision Stat og etablering af tværoffentlige digitaliseringskontrakter. Siden 2007 har han været ansat i Implement Consulting Group som konsulent inden for projektledelse.

  Søren har specialiseret sig i projektledelsesmetoden PRINCE2® og de tilknyttede produkter (OGC), specielt programledelse (MSP) og porteføljestyring. Sørens force er at se hele projektprocessen i en sammenhæng, fra at en strategi er besluttet, og til at den udmønter sig i en række strategisk vigtige programmer eller projekter.

  I øjeblikket arbejder han på, hvordan agile metoder og PRINCE2® kan kobles sammen på en hensigtsmæssig måde, således at den ledelsesmodel, PRINCE2® repræsenterer, kan få indarbejdet fordelene ved den deltager-commitment, der bl.a. er central i SCRUM.

  Skjul profil

 • Nicolai Elborough Boston

  Nicolai Elborough Boston

  nbo@implement.dk

  +45 5138 7424

  Se profil

  Uddannelse
  Cand.merc.dat., CBS (1990-1996),
  Udlært murer (1986-1989)

  Certificeringer
   
  •  PMP® (2011)
  • Belbin practitioner (2002)
  • Whole Brain HBDI (2012)
  • Whole Brain NBI (2010)
  • Scrum Master (2009)

  Erfaring og baggrund

  Nicolai Elborough Boston har 17 års erfaring med en bred vifte af forskellige projekter som projektleder inden for udviklingsprojekter, implementeringsprojekter og byggeprojekter. Derudover har Nicolai arbejdet meget med implementering og bistand i forbindelse med udvikling, brug og vejledning i projektstyringsmetoder.

  Primære fokusområder er:
  Udvikling og implementering af projektmodeller
  Ledelse af projekter samt træning i projektledelse

   

   

  Skjul profil

 • Jørgen Aalbæk

  Jørgen Aalbæk

  jora@implement.dk

  +45 3132 1022

  Se profil

  Uddannelse
  Cand. Scient. 


  Certificering
  PRINCE2 (Approved Trainer), Six Sigma, Mindrunner Coach

  Erfaring og baggrund
  Jørgen Aalbæk har arbejdet som konsulent siden 2003, og har en tung baggrund som rådgiver, projektleder og underviser indenfor projektledelse, lederudvikling, forandringsledelse og udvikling af både offentlige og private organisationer.
  Jørgen har været ansvarlig for udvikling, implementering og gennemførelse af en lang række kurser i projektledelse på alle niveauer og har undervist, rådgivet og eksamineret/certificeret mere end 2.800 ledere, projektledere og nøglemedarbejdere. Jørgen er akkrediteret Prince2® træner.
  Jørgen tænker implementering og gevinstrealisering ind på alle niveauer af projektledertræningen hvorfor de menneskelige aspekter, forandringsledelsen og faciliteringen ses som hjørnesten i succesfuld projektledelse. 

  Skjul profil

 • Sune Edmund Pedersen

  Sune Edmund Pedersen

  sepe@implement.dk

  +45 6124 4780

  Se profil

  Sune har en Master i Information Technology Management fra Harvard og er desuden forstkandiat fra Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole

  Sune har arbejdet med projektledelse gennem hele sin 15 årige karriere, lige fra IT projekter i Etiopien over HR-procesoptimering i Danmark til store internationale infrastrukturprojekter. Grundet denne brede erfaring evner Sune at relatere de fleste problemstillinger til real-life eksempler. 
  Indenfor projektledelse er det specielt interessenthåndteringen der interesser Sune og han sætter en ære i at få alle med ombord når de svære beslutninger skal træffes.

  Skjul profil

 • Martin Kregler Christensen

  Martin Kregler Christensen

  mkr@implement.dk

  3085 8005

  Se profil

  Uddannelse
  Cand. polit

  Certificeringer
  PRINCE2 (Practitioner), Belbin, Sourcing Governance Foundation og Udbudsret for Indkøbere – forsyningsektor. 

  Erfaring og baggrund
  Martin har erfaring fra 10 år som økonomichef i store kommuner og tilsvarende som konsulent. Gennem tiden har Martin opnået en langvarig projektledererfaring inden for strategimplementering, organisatoriske forandringsprojekter og forretningsudvikling.
  Martin har mere end 10 års erfaring med undervisning i projektledelse og forandringsledelse. I det daglige arbejder Martin som projekt-/ portefølgeleder på nationale og internationale udliciteringsprojekter. 
  Martin brænder for at understøtte teori med egen praktisk erfaring og sikre formidling til praktikeren. Du vil som kursusdeltager mærke at Martin ærligt og engageret fokuserer på at hjælpe kursusdeltagerne til at opnå succes i egne projekter.

  Skjul profil

 • Sofie Gars Holm

  Sofie Gars Holm

  sogh@implement.dk

  +45 2217 9223

  Se profil

  Uddannelse

  • Cand.scient. Idræt & sundhed
  • Projektlederuddannelse (13 dage / for delt over 5 moduler med eksamen)

  Erfaring og baggrund
  Sofie har flere års undervisningserfaring, både fra sit tidligere virke som højskolelærer og senest som konsulent, hvor hun arbejder med og underviser i projektledelse. Når Sofie underviser, lægger hun vægt på, at engagere alle der er i rummet – blandt andet ved at være nysgerrig på, hvem de er og ved at inddrage eksempler fra netop deres hverdag. Denne involvering er afgørende for, at vi kommer i land på den bedste vis, både med undervisningen og med projekterne, når kurset er forbi. 
  I undervisningen vil Sofie trække på egne projekterfaringer, som projektleder og som projektmedarbejder. Denne erfaring har hun samlet over de seneste år på projekter fra forskellige områder, der spænder fra forsknings- til byggeprojekter.
  Udover fokusområdet projektledelse er Sofie også optaget af og arbejder med forandrings- og udviklingsprojekter indenfor sundhedsområdet, bl.a. med fokus på rådgivning- og projektlederopgaver i forhold til organisering og implementering af strategisk sundhed på arbejdspladsen.
  Sofie er en engageret underviser, der brænder for at få skabt det rette læringsmiljø for kursisterne. 

  Skjul profil

 • Thomas Michaelsen Brøchner

  Thomas Michaelsen Brøchner

  thmb@implement.dk

  +45 2092 0799

  Se profil

  Uddannelse
  Bachelor i kommunikation fra Roskilde Universitet.

  Erfaring og baggrund
  Thomas er certificeret projekt- og programleder og har i sin snart 20-årige karriere arbejdet med forandringsledelse og projekt- og programledelse i både den private og offentlige sektor. Ofte har han fungeret som ekstern rådgiver på store forretningskritiske projekter eller varetaget rollen som leverandørstyrende projektleder på kundens vegne.
  Thomas har undervist i både projektledelse og anvendelse af IT og fagsystemer. Da Thomas har erfaring med projektarbejde indenfor både strategi, organisation, procesarbejde og IT-udvikling vil han i undervisnings-sammenhæng ofte kunne tale ind i kursisternes verden og tage udgangspunkt i egne konkrete projekt-erfaringer.
  Indenfor projektledelse har Thomas særlig interesse for organisatorisk implementering og snitfladerne mellem projekt- og forandringsledelse. 

  Skjul profil

 • Rasmus Mortensen

  Rasmus Mortensen

  rmo@implement.dk

  3085 8007

  Se profil

  Uddannelse
  Cand. Psych.
   
  Certificering
  HBDI
   
  Erfaring og baggrund
  Rasmus har omfattende erfaring efteruddannelse som psykolog inden for det kliniske og især det erhvervspsykologiske område.
  Rasmus har arbejdet med udvikling af ledere både i den offentlige og private sektor i mere end 15 år som. Har stor erfaring med ledertræning, strategi og udviklingsseminarer, coaching og konfliktløsning. Har endvidere haft det overordnede ansvar for en række store virksomhedskonferencer med fokus på udvikling af såvel services og ydelser  som trivsel og arbejdsmiljø.
  Rasmus er især optaget af at kombinere faglige viden fra vidt forskellig områder med konkret personlig og forretningsmæssig udvikling med fokus på den enkelte deltagers oplevelse og læring i undervisningssituationen.

  Skjul profil

 • Jakob Kjærsig Brøndsted

  Jakob Kjærsig Brøndsted

  jkbr@implement.dk

  +45 4138 0009

  Se profil

  Uddannelse
  Civilingeniør i byggeledelse (cand.polyt.)

  Certificeringer
  PMP
  CSM

  Erfaring og baggrund
  Jakob har stor erfaring inden for projekt- og forandringsledelse i den private sektor med udgangspunkt i leverancevirksomheder, hvor han har fungeret som projektleder, underviser og sparringspartner. Siden 2004 har han været ansat i Implement Consulting Group som konsulent inden for projektledelse, og som managementkonsulent har han primært haft fokus på implementering og forbedring af organisationers evne til at gennemføre projekter rigtigt og gennemføre de rigtige projekter.
  Jakob har specialiseret sig i projektledelsesmetoder baseret på agile principper, herunder SCRUM, Last Planner System® og Visual Planning.

  Skjul profil

 • Karoline Thorp Adland

  Karoline Thorp Adland

  kata@implement.dk

  6124 4786

  Se profil

  Uddannelse
  Cand.merc. i Erhvervsøkonomi og Psykologi, CBS
  HA Almen Erhvervsøkonomi, CBS

  Erfaring og baggrund
  Udover at træne andre i projektledelse beskæftiger Karoline sig dagligt med projekter inden for organisationsudvikling og strategiimplementering i større danske virksomheder. Meget af hendes tid går desuden med at udforske og retænke det dominerende projektledelsesparadigme for at udvikle en ny metode, der kan lede projekter til effekt på den halve tid med den dobbelte effekt. Dette giver Karoline en dyb teoretisk og praktisk indsigt i de muligheder og udfordringer, mange af os står ovenfor i projektledelsesrollen.
  I forlængelse af hendes akademiske baggrund er Karoline specielt optaget af, hvad der motiverer og driver os som mennesker. Mere specifikt hvordan viden om dette kan inspirere, og hvordan vi organiserer og leder vores projekter for at sikre et højt niveau af engagement, energi og ikke mindst effektivitet i teamet og blandt centrale interessenter – gennem hele projektprocessen.
  Som træner brænder Karoline særligt for at sikre, at man som deltager ikke blot får oparbejdet en bred værktøjskasse, men at man som projektleder også oplever, at man er i stand til at få denne i spil i en travl og kompleks hverdag fuld af forskelligartede interesser. Man skal ikke kun selv kunne skabe mening med og mestre processer som målformulering, risikoanalyse og milepælsplanlægning, men også formå at skabe relevans, drive og energi omkring disse processer i eget team og hos centrale interessenter.
  Derudover er det vigtigt for Karoline, at læringsmiljøet er inspirerende for alle deltagere – og med sit engagement går hun meget op i at skabe en energifyldt undervisning.

   

  Skjul profil

 • Ann-Christine Moberg

  Ann-Christine Moberg

  anmo@implement.no

  +47 409 09 800

  Se profil

  Education
  Bachelor of Science and Business Administration and Economics – international programme, Uppsala University, Sweden

  Certification
  PMP®
  Performance development coach – individuals and teams, University of Agder
  TMP facilitator (team management profiles)

  Background and experience
  Ann-Christine has many years of experience in conducting training sessions and conveying knowledge to teams.
  She has more than 20 years of experience as project and process manager and has aided many companies in implementing changes which required that the employees acquired new knowledge, insight and skills. Ann-Christine uses her experience actively in her training sessions to exemplify and make the content relevant to the participants.
  Ann-Christine also has experience within HR and has worked extensively with managerial and organisational development. Thus, she has the background knowledge to create change, she understands the participants’ reality and is able to make the content concrete and clear. She is always ready to share her knowledge of educational instruments from her extensive toolbox.
  Ann-Christine is a facilitator who believes in dialogue and creating engagement in teams. She is a good listener, she is good at focusing on the individual as well as ensuring high and positive energy in the team.

  Skjul profil

 • Esben Dalskinn

  Esben Dalskinn

  esda@implement.dk

  +45 2338 0044

  Se profil

  Uddannelse
  Cand. Polyt

  Certificeringer
  PRINCE2®Trainer
  PRINCE2®Practitioner
  IPMA C (2006)
  NLP Business Practitioner
  Management of Portfolios

  Erfaring og baggrund
  Esben har 12 års praktisk erfaring med projekt-, program- og porteføljeledelse. På projektniveau har Esben især arbejdet som ”kommerciel” projektleder i forbindelse med serviceudvikling og digitalisering med fokus på og ansvar for kundens samlede oplevelse. På program- og porteføljeniveau har Esben arbejdet direkte med strategiske forandringer – herunder omfattende forretningsmæssige og kulturelle forandringer.
  Esben har siden 2012 undervist i projektledelse og PRINCE2® ved siden af sit arbejde som projektkonsulent med speciale i projektledelse, projektmodeller og programledelse. Esben har en involverende undervisningsstil, som han understøtter med levende eksempler og cases både fra sin egen dagligdag – og fra aktuelle højtprofilerede projekter i Danmark, som kursisterne vil kende fra medierne.

   

  Skjul profil

 • Henriette Fogh Lundekvam

  Henriette Fogh Lundekvam

  hfl@implement.no

  +47 995 69 555

  Se profil

  Education
  MSc in strategy, organisation and leadership
   
  Certification
  EASI

  Background and experience
  Henriette has a solid professional background within strategy, change management and organisational development. In the last couple of years, she has mainly worked with projects relating to managerial and organisational development, strategy implementation, change management and cultural development. Henriette’s work is characterised by her attention to detail and structured analytical approach as well as her ability to conceptualise deliverables based on an in-depth understanding of the customer’s needs.
  Henriette has extensive experience in conducting project management training and is confident in her role as facilitator. Henriette is especially passionate about making project management training as realistic as possible for the participants. Thus, Henriette focuses on training and testing the participants in the methodology through practical assignments that can be related to their everyday work. 

   

  Skjul profil

 • Astrid Marie Starck

  Astrid Marie Starck

  ams@implement.dk

  +45 3024 6483

  Se profil

  Uddannelse

  • BA i Dansk og Moderne kultur fra Københavns Universitet
  • Cand.it. fra IT Universitet i København i Design, kommunikation og medier
  • Lederuddannelse fra Center for Ledelse for ledere uden formelt ledelsesansvar
  • IPMA-Certifiveret på C-niveau
  • Whole Brain certificeret

  Erfaring og baggrund
  Astrid har en bred erfaring fra den offentlige sektor i Danmark. Astrid har drevet mange udviklingsprojekter, der har skulle favne interesser på tværs af Danmarks 98 kommuner og på tværs af politiske interesser i den kommunale og statslige sektor. Astrid har været projekt- og programleder i KL (Kommunernes Landsforening). Både for interne udviklingsprojekter i KL, men også for fællesoffentlige og fælleskommunale projekter og programmer, hvor 98 kommuner skulle samles om samme dagsorden. Spændende – og komplekst! Udover at undervise i projektledelse er Astrid også proces- og managementkonsulent i Implement Consulting Group.
  I Astrids undervisning i projektledelse trækker hun på sit store kendskab til, hvordan projekters kompleksitet gøres håndterbar. Det vil sige, hvordan man får skabt rum til opgaven som projektleder. Hvordan man gennem konkrete redskaber gør arbejdet lettere og bedre. Og hvordan man via formelle og uformelle veje skaber mulighed for at ens projekt lykkes.
  Astrid stræber efter, at undervisningen altid er spændende og giver billeder og historier som du kan tage med hjem. Hun tror på, at vi gennem ærlighed og åbenhed kan nå længst med at få hinanden til at vokse. Astrid vil med energi og humor give dig lyst til at arbejde med din projektledelse på en ny måde. 

  Skjul profil

 • Mads Lomholt

  Mads Lomholt

  malo@implement.dk

  +45 6124 6357

  Se profil

  Uddannelse
  Cand.ling.merc i datalingvistik

  Certificeringer
  PMI®
  PRINCE2® - træner
  MSP – managing succesful programmes - træner
  Eksamen i pædagogik

  Erfaring og baggrund
  Mads har flere års erfaring med undervisning i både den offentlige og den private sektor. I sin træning i projektledelse, programledelse eller porteføljeledelse bruger Mads altid masser af praktiske eksempler fra sin mange års erfaring med masser af virksomheder. Når Mads ikke træner, arbejder han som projektleder eller rådigiver og coach for andre projektledere. Disse erfaringer gør Mads undervisning praktisk orienteret, nærværende og til at overføre til virkeligheden - også når kursusdeltagerne vender hjem til deres respektive projekter.
  Mads brænder særligt for mange af de årsager, som man ved der er med til at gøre projekter succesfulde, herunder fx tydelig og ordentlig igangsættelse og bemanding af projekter, ledelsens rolle og fokus på engagering af interessenter – samt mange af de ledelsesmæssige dynamikker, der er på spil i og omkring et projekt. I sin opgaveløsning såvel som i træningsopgaven har Mads fokus på målet såvel som formålet – og ikke mindst fokus på at forandringen og træningen skal skabe værdi.
  Derudover bidrager Mads med en energifyldt og engagerende undervisning og er meget bevidst om at gøre læringsmiljøet underholdende, forskelligartet og værdifuldt for kursusdeltagerne.

   


  Skjul profil

 • Rasmus Rytter

  Rasmus Rytter

  rry@implement.dk

  +45 3085 8063

  Se profil

  Uddannelse
  Cand. merc. Handelshøjskolen i Aarhus

  Erfaring og baggrund
  Rasmus Rytter er senior management konsulent hos Implement Consulting Group med speciale i gevinstrealisering og styring af større forandringsprojekter. Han har 13 års erfaring som leder, konsulent samt program- og projektleder i en lang række førende danske og internationale virksomheder og offentlige organisationer.

  I dag arbejder Rasmus med design af projektorganisationer og yder rådgivning og støtte til direktioner, styregrupper, program- og projektledere. Han er samtidig en erfaren underviser og populær oplægsholder.

  Rasmus er forfatter til en række artikler om blandt andet programledelse, business cases og gevinstrealisering.

   

  Skjul profil

 • Jørgen Aalbæk

  Jørgen Aalbæk

  jora@implement.dk

  +45 3132 1022

  Se profil

  Uddannelse
  Cand. Scient. 


  Certificering
  PRINCE2 (Approved Trainer), Six Sigma, Mindrunner Coach

  Erfaring og baggrund
  Jørgen Aalbæk har arbejdet som konsulent siden 2003, og har en tung baggrund som rådgiver, projektleder og underviser indenfor projektledelse, lederudvikling, forandringsledelse og udvikling af både offentlige og private organisationer.
  Jørgen har været ansvarlig for udvikling, implementering og gennemførelse af en lang række kurser i projektledelse på alle niveauer og har undervist, rådgivet og eksamineret/certificeret mere end 2.800 ledere, projektledere og nøglemedarbejdere. Jørgen er akkrediteret Prince2® træner.
  Jørgen tænker implementering og gevinstrealisering ind på alle niveauer af projektledertræningen hvorfor de menneskelige aspekter, forandringsledelsen og faciliteringen ses som hjørnesten i succesfuld projektledelse. 

  Skjul profil

Spørgsmål til kursernes faglige indhold

Projektledelse 1 –
Få styr på din projektopgave!

Kontakt Jørgen Aalbæk
jora@implement.dk +45 3132 1022

Projektledelse 2 –
Sådan leder du din projektgruppe!

Kontakt Mads Lomholt
malo@implement.dk +45 6124 6357

Projektledelse 3 –
Få dit projekt i mål!

Kontakt Jesper Johannes Krøyer 
jli@implement.dk, +45 3085 8002

Projektledelse 4 –
Styrk dit personlige lederskab i projektet!

Kontakt Astrid Marie Starck
ams@implement.dk, +45 3024 6483

Lav dit eget forløb, så det passer til dig

Du sammensætter selv dit forløb ud fra datoerne i kalenderoversigten. Vi anbefaler dog to-tre måneder mellem de enkelte kurser.

Gå til kalenderoversigt