Implements Projektlederuddannelse – IPMA® Registreret

Som projektleder skal du kunne planlægge dit projekt, lede din projektgruppe, styre projektet i mål og nyttiggøre dig selv i rollen som projektleder.

Implements Projektlederuddannelse - IPMA® Registreret - sætter dig i stand til at kunne planlægge dit projekt, lede din projektgruppe,  navigere projektet undervejs og til at kunne bruge dig selv bedst muligt for at sikre fremdrift, forankring og effekt. Implements Projektlederuddannelse styrker både dine metode- og ledelseskompetencer. Du bliver dermed godt rustet i forhold til en eventuel senere IPMA® Certificering.

"Kursusformen i PL 1-4 er spændende, den er meget levende og bestemt aldrig kedelig. Vi er alle lige – og ved hjælp af gode eksempler kan alle se sig selv i rollen som PL. Selvom vi kommer fra vidt forskellige arbejdsområder og virksomheder, så er undervisningen tilrettelagt på en sådan måde at alle ”er på”, især de cases vi udførte var spot on. Materialer og den litteratur som udleveres er super spændende – især den grønne bog med værktøjerne. For mit eget vedkommende så har jeg både haft brug for selve det at få styr på selve projektopgaven, men også det ledelsesmæssige og især konflikthåndtering og coaching delen har jeg haft brug for, i en offentlig forvaltning med mange forandringer. Jeg føler selv, at jeg er blevet betydeligt skarpere på min egen planlægning, og på mine kompetencer i forbindelse med projektarbejde. Jeg har i forbindelse med andre projekter end mit eget, haft fornøjelsen af at have Implement med, og jeg er blevet imponeret hver gang over det engagement, og den store viden som konsulenterne besidder. Jeg kan kun varmt anbefale PL 1-4 hos Implement."

Michael Møller

Teknik og Miljøforvaltningen Københavns Kommune

Deltagere
Du er projektdeltager eller allerede på vej som projektleder. Du kan også være erfaren i rollen som projektleder med et ønske om at få sat teori og struktur på det, du allerede gør, samt styrke din ”værktøjskasse” yderligere.

Hovedindhold
Implements Projektlederuddannelse består af 4 kurser der overordnet lærer dig, hvordan du:

 • Får styr på din projektopgave
 • Leder din projektgruppe
 • Får dit projekt i mål
 • Styrker dit personlige lederskab i projektet

Uddannelsen afsluttes med eksamen: Project Excellence® – Advanced.

Opdelingen i de 4 kurser betyder at du kan tage Implements Projektlederuddannelse i det tempo der passer dig – dog anbefaler vi, at der minimum går 2 måneder mellem hvert enkelt kursus. Herved får du god mulighed for at afprøve det, som du har lært i praksis, ligesom du bliver endnu mere reflekteret om dig selv og din rolle som projektleder.

Du kan læse endnu mere ved at klikke på beskrivelserne af de enkelte kurser og eksamen:
Projektledelse 1: Få styr på din projektopgave!
Projektledelse 2: Sådan leder du din projektgruppe!
Projektledelse 3: Få dit projekt i mål!
Projektledelse 4: Styrk dit personlige lederskab i projektet!
Eksamen: Project Excellence® – Advanced

Implements Projektlederuddannelse er
IPMA
® Registreret

Læs mere om  IPMA® Registrering

Implement Consulting Group has been reviewed and approved as a provider of project management training by the Project Management Institute (PMI)
Læs mere om  R.E.P. Registrering

The PMI Registered Eduction Provider logo is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

Ved at gennemføre Implements Projektlederuddannelse opnår du 80 PDU (Professional Development Units). Her ud over opnår du eksamensbevis for Project Excellence® -Advanced eksamen forudsat du består denne.

Project  Excellence® logoet er et registreret varemærke tilhørende Implement Consulting Group.

Udbytte
Når du har gennemføret uddannelsen, vil du blandt andet kunne:

 • Skabe overblik over dit projekt samt foretage en nuanceret planlægning af dette
 • Etablere, motivere og lede din projektgruppe og skabe engagement
 • Styre dit projekt aktivt i mål i en uforudsigelig verden
 • Nyttiggøre og styrke dig selv i rollen som projektleder

Du kan få et mere detaljeret indblik ved at læse beskrivelserne af de enkelte kurser

Prisen inkluderer

Før et kursus:
Forberedelsesopgave

Under et kursus:
Forplejning og alle nødvendige kursusmaterialer. Disse er nærmere beskrevet i  de enkelte kursusbeskrivelser (se links ovenfor) og omfatter f.eks. moleskinbog med stickers (klistermærker med værktøjer og pointer), bøger, plastlamineret værktøjsoversigt, tests, forslag til handlings- og refleksionsopgaver, artikelsamlinger og feedback.

Efter et kursus:
Kursusbevis og digitalfotos af flipovertegninger, som er blevet til i plenum.

Efter Projektledelse 1 får du endvidere adgang til Implements læringsportal i 6 måneder. På portalen kan du benytte 8 af Implements egen-udviklede e-læringsmoduler på dansk samt teste dig selv .

Efter eksamen Project Excellence® - Advanced: Der udstedes eksamensbevis (hvis bestået) og samlet kursusbevis for gennemførelse af projektlederuddannelsen.

Implements projektlederuddannelse kan med fordel købes som en samlet pakke til en pris på kr. 54.750,- ekskl. moms. Herved sparer du kr. 7.400,- ekskl. moms.

Alle kurser og eksamen kan købes hver for sig. Du kan også vælge at købe uddannelsen i 2 dele:

Implements Projektlederuddannelse, del 1, bestående af:

 • Projektledelse 1: ”Få styr på projektopgaven”
 • Projektledelse 2: ”Sådan leder du din projektgruppe”
 • Eksamen: Project Excellence® - Fundamentals

Implements Projektlederuddannelse, del 2 bestående af:

 • Projektledelse 3: ”Få dit projekt i mål!”
 • Projektledelse 4: ”Styrk dit personlige lederskab i projektet!”
 • Eksamen: Project Excellence® - Advanced

Hver del koster kr. 29.950,- ekskl. moms. Herved sparer du kr. 2.500,- ekskl. moms.

Netværk og erfaringsudveksling
Uddannelsens opdeling i  4 kurser bevirker,  at du kommer til at møde mange projektfolk med forskellige baggrunde og erfaringer undervejs i forløbet.

Deltagerne på de enkelte kurser kommer fra en række forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. De mange praktiske øvelser og diskussioner giver dig en række oplagte muligheder til at styrke dit netværk. 

Tilmelding
Uanset om du ønsker at tilmelde dig:

 • Implements Projektlederuddannelse,
 • Implements Projektlederuddannelse, del 1 eller
 • Implements Projektlederuddannelse, del 2

bedes du ringe direkte til Implement Learning Institute. Så kan vi sammen aftale det forløb, som vil være mest optimalt for dig.

Ved tilmelding til enkeltkurser kan du tilmelde dig elektronisk ud for den kursusdato der passer dig bedst.

Undervisningsmetoder og undervisere
Du kan læse mere om, hvordan vi underviser på Sådan sikrer vi læring med effekt

 

 • Louisa Menne Martini

  Louisa Menne Martini

  lmm@implement.dk

  3085 8074

  Se profil

  • Uddannelse
  • Cand.scient.soc med speciale i metode
  • Master i Leadership & Management 
  Certificeringer
  • PMI®
  • PRINCE2®
  • Proceskonsulent
  • Facilitator
  Erfaring og baggrund
  Louisa har flere års erfaring med undervisning i både den offentlige og den private sektor. I sin undervisning i projektledelse bidrager hun gerne med praktiske eksempler fra hendes erfaring som projektleder. Louisa har blandt andet drevet en del organisatoriske forandringsprojekter inden for strategieksekvering samt indenfor produktinnovation. Disse erfaringer gør hendes undervisning virkelighedsnær og let at anvende - også når kursusdeltagerne vender hjem til deres respektive projekter.
  Louisa brænder særligt for de sociale dynamikker, der er på spil i og omkring et projekt. At kunne lede opad, udad, fremad, nedad, bagud og ikke mindst indad er en kunst, som kan mestres med konkrete værktøjer. Disse gør projektledelsesarbejdet lettere og mere struktureret.
  Derudover bidrager Louisa med en energifyldt undervisning og er meget bevidst om at gøre læringsmiljøet underholdende og relevant for kursusdeltagerne.
   

  Skjul profil

 • Jesper Johannes Krøyer Lind

  Jesper Johannes Krøyer Lind

  jli@implement.dk

  3085 8002

  Se profil

  Uddannelse
  Uddannet Cand.Polit fra Københavns University og med en master grad fra Universität Bielfeld
  Baggrund og erfaring
  Jesper har knap 10 års erfaring som managementkonsulent og arbejder hovedsageligt med større forandringsprojekter i såvel private som offentlige organisationer. Jesper har solid projektledelseserfaring, herunder at facilitere og træne i projektorganisationer.
  De seneste år har Jesper haft særligt fokus på: 

  • Program og projektledelse af store organisatoriske transformationsprojekter
  • Organisationsudvikling og forandringsledelse
  • Procesoptimering, styring og ledelse i den offentlige sektor

  Jesper brænder specielt for ledelsesdimensionen af projekter og programmer. Hvordan kan ofte store projektorganisationer skabe ægte forandringer med størst mulig effekt? Hvad er det for en ledelsesrolle det kræver i driften, projektet og ledelsen, at understøtte store forandringsprojekter? og hvordan er min rolle som leder i denne proces? Det er bare nogen af de spørgsmål der optager Jesper, og som han rådgiver omkring.

  Skjul profil

 • Søren Mollerup

  Søren Mollerup

  smo@implement.dk

  +45 4138 0013

  Se profil

  Uddannelse

  • Merkonom, EMP, Handelshögskolan i Stockholm, SMP, Ashridge Management Institute

  Erfaring og baggrund
  Søren har 12 års konsulenterfaring inden for lederudvikling, tests, sparring og analyser samt 10 års ledererfaring fra mellemleder til regionschef. 

  Sørens speciale er facilitering og personaleledelse, og for ham er det fantastisk at designe og gennemføre den proces, som bringer en gruppe mennesker (fra 4-400) frem til en beslutning. I rollen som leder har det været udviklingen af ledere og medarbejdere, der har haft størst betydning for Søren – og det er det stadig i hans rolle som konsulent.

  Skjul profil

 • Søren Beck

  Søren Beck

  sbe@implement.dk

  +45 2338 0057

  Se profil

  Uddannelse
  Cand.merc. i Management of Technology
  En uddannelse, der lægger vægt på videnstyring, anvendelse af ny teknologi og teknologiens indvirkning på organisationen.

  Erfaring og baggrund
  Søren har stor erfaring inden for it- og forandringsledelse i det offentlige med udgangspunkt i den statslige sektor. Han har både fungeret som projektleder, underviser og sparringspartner. Søren har været med på udrulninger i staten af bl.a. Navision Stat og etablering af tværoffentlige digitaliseringskontrakter. Siden 2007 har han været ansat i Implement Consulting Group som konsulent inden for projektledelse.

  Søren har specialiseret sig i projektledelsesmetoden PRINCE2® og de tilknyttede produkter (OGC), specielt programledelse (MSP) og porteføljestyring. Sørens force er at se hele projektprocessen i en sammenhæng, fra at en strategi er besluttet, og til at den udmønter sig i en række strategisk vigtige programmer eller projekter.

  I øjeblikket arbejder han på, hvordan agile metoder og PRINCE2® kan kobles sammen på en hensigtsmæssig måde, således at den ledelsesmodel, PRINCE2® repræsenterer, kan få indarbejdet fordelene ved den deltager-commitment, der bl.a. er central i SCRUM.

  Skjul profil

 • Nicolai Elborough Boston

  Nicolai Elborough Boston

  nbo@implement.dk

  +45 5138 7424

  Se profil

  Uddannelse
  Cand.merc.dat., CBS (1990-1996),
  Udlært murer (1986-1989)

  Certificeringer
   
  •  PMP® (2011)
  • Belbin practitioner (2002)
  • Whole Brain HBDI (2012)
  • Whole Brain NBI (2010)
  • Scrum Master (2009)

  Erfaring og baggrund

  Nicolai Elborough Boston har 17 års erfaring med en bred vifte af forskellige projekter som projektleder inden for udviklingsprojekter, implementeringsprojekter og byggeprojekter. Derudover har Nicolai arbejdet meget med implementering og bistand i forbindelse med udvikling, brug og vejledning i projektstyringsmetoder.

  Primære fokusområder er:
  Udvikling og implementering af projektmodeller
  Ledelse af projekter samt træning i projektledelse

   

   

  Skjul profil

 • Line Larsen

  Line Larsen

  lla@implement.dk

  41380028

  Se profil

  Uddannelse
  Kandidat i Virksomhedsledelse fra  Roskilde Universitet 

  Udgivelser
  Bog omkring Facilitering – Skab resultater gennem involvering (2016)
  Artikel omkring Ledelse af diversitet I projektgrupper – Børsens projektledelseshåndbog (2008)
  Artikel omkring Facilitering – Implement Consulting Group (2009)

  Certificering
  Facilitator, Leadership Strategies Institute (2011)
  Prosci Change Management (2013)
  Mindsetter Change Simulation (2011)
  Whole Brain® Master Trainer (2010)

  Baggrund og erfaring
  Line har 9 års konsulenterfaring med at udvikle og drive interne og eksterne forandringsprocesser i organisationer på medarbejder- og lederniveau. Line fungerer både som underviser og proceskonsulent inden for kompetenceudvikling af ledere, medarbejdere og konsulenter i mindre og større forandringsforløb. Særlige områder er forandringsledelse, teamudvikling, lederudvikling og proces facilitering af både mindre og større processer i både offentlige og private organisationer. Line er særligt optaget af at skabe maksimal relevans for deltagernes læring og arbejder ud fra en tese om at læring skal være tæt koblet til deltagernes hverdag, varieret og meningsfuld. Derfor bliver undervisningen tilrettelagt med deltagercases, relateringsøvelser samt løbende feedback og supervision, der tilsammen sikrer relevans og effekt af deltagerens udbytte.

  Skjul profil

 • Cecilie van Loon

  Cecilie van Loon

  cvl@implement.dk

  +45 4138 0086

  Se profil

  Uddannelse
  Cand.mag. i pædagogik og psykologi, RUC

  Certificeret

  • Whole Brain Practitioner og Whole Brain Master Trainer (2008)
  • OPQ 32 personprofiltest (2008)
  • Cubiks 360°-analyse (2008)
  • Swift Analysis Aptitude-færdighedstest (2008)

  Erfaring og baggrund
  Cecilie beskæftiger sig med uddannelse og udvikling af medarbejdere og ledere i offentlige og private organisationer. Hun har de seneste seks år haft fokus på design og ledelse af forandringsprojekter, konsulentuddannelser, lederudvikling, projektledelse og design af værdiskabende og energifyldte møder, seminarer og workshops. Cecilie har trænet ledere og konsulenter i bl.a. facilitering, forandringsledelse, projektledelse og train the trainer-forløb og har de seneste tre år været programleder og underviser på Implements interne konsulentuddannelse på modulet ‘Træneren’.

  Hun er optaget af at sikre forankring af den læring, der sker på kurser, til deltagernes hverdag og organisation. Hun lægger derfor stor vægt på arbejde med egne cases, læringskontrakter, implementeringsopgaver, involvering af deltagernes ledere og organisation.

  Skjul profil

 • David Barnekow Erichsen

  David Barnekow Erichsen

  dbe@implement.dk

  +45 3085 8014

  Se profil

  Uddannelse
  Cand.scient.soc., Roskilde Universitet og Copenhagen Business School

  Erfaring
  David har været konsulent i fem år, hvor han har arbejdet med projektledelse, organisationsudvikling og strategiimplementering i større danske virksomheder. Således har David rejst verden rundt for at hjælpe danske virksomheder med at etablere sig på vækstmarkederne gennem solide partnerskaber. Dette har krævet en betydelig indsigt i virksomheders udfordringer i forhold til at lancere nye store strategiske projekter – specielt når de foregår i fremmede kulturer.

  Som managementkonsulent fokuserer David mest på at træne og coache projektledere i at lede større forandringsledelsesprojekter på tværs af organisatoriske og geografiske kulturer.

  David brænder for at skabe energi og begejstring i projekter – ellers kommer resultaterne ikke. Derfor fokuserer David på at skabe den fede projektgruppe, der kan levere resultater ud over forventningerne.
   

  Skjul profil

 • Martin Kregler Christensen

  Martin Kregler Christensen

  mkr@implement.dk

  3085 8005

  Se profil

  Uddannelse
  Cand. polit

  Certificeringer
  PRINCE2 (Practitioner), Belbin, Sourcing Governance Foundation og Udbudsret for Indkøbere – forsyningsektor. 

  Erfaring og baggrund
  Martin har erfaring fra 10 år som økonomichef i store kommuner og tilsvarende som konsulent. Gennem tiden har Martin opnået en langvarig projektledererfaring inden for strategimplementering, organisatoriske forandringsprojekter og forretningsudvikling.
  Martin har mere end 10 års erfaring med undervisning i projektledelse og forandringsledelse. I det daglige arbejder Martin som projekt-/ portefølgeleder på nationale og internationale udliciteringsprojekter. 
  Martin brænder for at understøtte teori med egen praktisk erfaring og sikre formidling til praktikeren. Du vil som kursusdeltager mærke at Martin ærligt og engageret fokuserer på at hjælpe kursusdeltagerne til at opnå succes i egne projekter.

  Skjul profil

 • Sofie Gars Holm

  Sofie Gars Holm

  sogh@implement.dk

  +45 2217 9223

  Se profil

  Uddannelse

  • Cand.scient. Idræt & sundhed
  • Projektlederuddannelse (13 dage / for delt over 5 moduler med eksamen)

  Erfaring og baggrund
  Sofie har flere års undervisningserfaring, både fra sit tidligere virke som højskolelærer og senest som konsulent, hvor hun arbejder med og underviser i projektledelse. Når Sofie underviser, lægger hun vægt på, at engagere alle der er i rummet – blandt andet ved at være nysgerrig på, hvem de er og ved at inddrage eksempler fra netop deres hverdag. Denne involvering er afgørende for, at vi kommer i land på den bedste vis, både med undervisningen og med projekterne, når kurset er forbi. 
  I undervisningen vil Sofie trække på egne projekterfaringer, som projektleder og som projektmedarbejder. Denne erfaring har hun samlet over de seneste år på projekter fra forskellige områder, der spænder fra forsknings- til byggeprojekter.
  Udover fokusområdet projektledelse er Sofie også optaget af og arbejder med forandrings- og udviklingsprojekter indenfor sundhedsområdet, bl.a. med fokus på rådgivning- og projektlederopgaver i forhold til organisering og implementering af strategisk sundhed på arbejdspladsen.
  Sofie er en engageret underviser, der brænder for at få skabt det rette læringsmiljø for kursisterne. 

  Skjul profil

 • Rasmus Mortensen

  Rasmus Mortensen

  rmo@implement.dk

  3085 8007

  Se profil

  Uddannelse
  Cand. Psych.
   
  Certificering
  HBDI
   
  Erfaring og baggrund
  Rasmus har omfattende erfaring efteruddannelse som psykolog inden for det kliniske og især det erhvervspsykologiske område.
  Rasmus har arbejdet med udvikling af ledere både i den offentlige og private sektor i mere end 15 år som. Har stor erfaring med ledertræning, strategi og udviklingsseminarer, coaching og konfliktløsning. Har endvidere haft det overordnede ansvar for en række store virksomhedskonferencer med fokus på udvikling af såvel services og ydelser  som trivsel og arbejdsmiljø.
  Rasmus er især optaget af at kombinere faglige viden fra vidt forskellig områder med konkret personlig og forretningsmæssig udvikling med fokus på den enkelte deltagers oplevelse og læring i undervisningssituationen.

  Skjul profil

 • Jakob Kjærsig Brøndsted

  Jakob Kjærsig Brøndsted

  jkbr@implement.dk

  +45 4138 0009

  Se profil

  Uddannelse
  Civilingeniør i byggeledelse (cand.polyt.)

  Certificeringer
  PMP
  CSM

  Erfaring og baggrund
  Jakob har stor erfaring inden for projekt- og forandringsledelse i den private sektor med udgangspunkt i leverancevirksomheder, hvor han har fungeret som projektleder, underviser og sparringspartner. Siden 2004 har han været ansat i Implement Consulting Group som konsulent inden for projektledelse, og som managementkonsulent har han primært haft fokus på implementering og forbedring af organisationers evne til at gennemføre projekter rigtigt og gennemføre de rigtige projekter.
  Jakob har specialiseret sig i projektledelsesmetoder baseret på agile principper, herunder SCRUM, Last Planner System® og Visual Planning.

  Skjul profil

 • Karoline Thorp Adland

  Karoline Thorp Adland

  kata@implement.dk

  6124 4786

  Se profil

  Uddannelse
  Cand.merc. i Erhvervsøkonomi og Psykologi, CBS
  HA Almen Erhvervsøkonomi, CBS

  Erfaring og baggrund
  Udover at træne andre i projektledelse beskæftiger Karoline sig dagligt med projekter inden for organisationsudvikling og strategiimplementering i større danske virksomheder. Meget af hendes tid går desuden med at udforske og retænke det dominerende projektledelsesparadigme for at udvikle en ny metode, der kan lede projekter til effekt på den halve tid med den dobbelte effekt. Dette giver Karoline en dyb teoretisk og praktisk indsigt i de muligheder og udfordringer, mange af os står ovenfor i projektledelsesrollen.
  I forlængelse af hendes akademiske baggrund er Karoline specielt optaget af, hvad der motiverer og driver os som mennesker. Mere specifikt hvordan viden om dette kan inspirere, og hvordan vi organiserer og leder vores projekter for at sikre et højt niveau af engagement, energi og ikke mindst effektivitet i teamet og blandt centrale interessenter – gennem hele projektprocessen.
  Som træner brænder Karoline særligt for at sikre, at man som deltager ikke blot får oparbejdet en bred værktøjskasse, men at man som projektleder også oplever, at man er i stand til at få denne i spil i en travl og kompleks hverdag fuld af forskelligartede interesser. Man skal ikke kun selv kunne skabe mening med og mestre processer som målformulering, risikoanalyse og milepælsplanlægning, men også formå at skabe relevans, drive og energi omkring disse processer i eget team og hos centrale interessenter.
  Derudover er det vigtigt for Karoline, at læringsmiljøet er inspirerende for alle deltagere – og med sit engagement går hun meget op i at skabe en energifyldt undervisning.

   

  Skjul profil

 • Ann-Christine Moberg

  Ann-Christine Moberg

  anmo@implement.no

  +47 409 09 800

  Se profil

  Education
  Bachelor of Science and Business Administration and Economics – international programme, Uppsala University, Sweden

  Certification
  PMP®
  Performance development coach – individuals and teams, University of Agder
  TMP facilitator (team management profiles)

  Background and experience
  Ann-Christine has many years of experience in conducting training sessions and conveying knowledge to teams.
  She has more than 20 years of experience as project and process manager and has aided many companies in implementing changes which required that the employees acquired new knowledge, insight and skills. Ann-Christine uses her experience actively in her training sessions to exemplify and make the content relevant to the participants.
  Ann-Christine also has experience within HR and has worked extensively with managerial and organisational development. Thus, she has the background knowledge to create change, she understands the participants’ reality and is able to make the content concrete and clear. She is always ready to share her knowledge of educational instruments from her extensive toolbox.
  Ann-Christine is a facilitator who believes in dialogue and creating engagement in teams. She is a good listener, she is good at focusing on the individual as well as ensuring high and positive energy in the team.

  Skjul profil

 • Karsten Nørgaard

  Karsten Nørgaard

  kno@implement.dk

  4138 0033

  Se profil

  Uddannelse
  Ingeniør
  Graduate diploma, Master of Business Administration, West Virginia University

  Certificeringer
  SCRUM Master®
  Facilitator

  Baggrund og erfaring
  Karsten har været konsulent i 4 år, hvor han har arbejdet med projektledelse og forretningsudvikling. Han har flere års international erfaring og har arbejdet med bl.a. design og implementering af komplekse systemer og organisatoriske forandringer.
  I øjeblikket arbejder han med hvorledes projektgrupper, som er fordelt over flere geografiske lokationer, kan forbedre deres samarbejde. Dette omhandler bl.a. hvorledes tilliden mellem projektdeltagerne kan øges og hvordan en større grad af inddragelse via visuelle online værktøjer kan øge energien i virtuelle projektmøder. 
  Karsten brænder for at anvende kreative læringsmetoder og er kendt for humoristisk og energifuld undervisning.

   

   

   

   

  Skjul profil

 • Esben Dalskinn

  Esben Dalskinn

  esda@implement.dk

  +45 2338 0044

  Se profil

  Uddannelse
  Cand. Polyt

  Certificeringer
  PRINCE2®Trainer
  PRINCE2®Practitioner
  IPMA C (2006)
  NLP Business Practitioner
  Management of Portfolios

  Erfaring og baggrund
  Esben har 12 års praktisk erfaring med projekt-, program- og porteføljeledelse. På projektniveau har Esben især arbejdet som ”kommerciel” projektleder i forbindelse med serviceudvikling og digitalisering med fokus på og ansvar for kundens samlede oplevelse. På program- og porteføljeniveau har Esben arbejdet direkte med strategiske forandringer – herunder omfattende forretningsmæssige og kulturelle forandringer.
  Esben har siden 2012 undervist i projektledelse og PRINCE2® ved siden af sit arbejde som projektkonsulent med speciale i projektledelse, projektmodeller og programledelse. Esben har en involverende undervisningsstil, som han understøtter med levende eksempler og cases både fra sin egen dagligdag – og fra aktuelle højtprofilerede projekter i Danmark, som kursisterne vil kende fra medierne.

   

  Skjul profil

 • Rasmus Davidsen

  Rasmus Davidsen

  rada@implement.dk

  +45 61246376

  Se profil

  Uddannelse
  CivilIngeniør I international teknologiledelse

   Certificeringer

  • Six-sigma green belt
  • Lean IT practitioner

  Erfaring
  Rasmus arbejder som konsulent med fokus på procesforbedringer og operationelledelse. Han har været en del af både store og små transformationsprojekter, som har betydet markante forandringer for de medarbejdere som har været involveret. Rasmus har altså stået overfor betydelige forandringsprocesser, og gjort sig værdifulde erfaringer som præger hans tilgang. 
  Rasmus er engageret i at forstå hvad der driver forandringer, og specielt nysgerrig på hvad det er der driver den grundlæggende motivation hos os som mennesker. Dette gælder både i forbindelse med selve forandringen, men også i udformningen af de designs som skal bære resultater og arbejdsglæden fremadrettet. I undervisningen vil der blandt andet blive lagt vægt på praktiske eksempler og perspektiveringer til virkeligheden omkring os. 

  Skjul profil

 • Henriette Fogh Lundekvam

  Henriette Fogh Lundekvam

  hfl@implement.no

  +47 995 69 555

  Se profil

  Education
  MSc in strategy, organisation and leadership
   
  Certification
  EASI

  Background and experience
  Henriette has a solid professional background within strategy, change management and organisational development. In the last couple of years, she has mainly worked with projects relating to managerial and organisational development, strategy implementation, change management and cultural development. Henriette’s work is characterised by her attention to detail and structured analytical approach as well as her ability to conceptualise deliverables based on an in-depth understanding of the customer’s needs.
  Henriette has extensive experience in conducting project management training and is confident in her role as facilitator. Henriette is especially passionate about making project management training as realistic as possible for the participants. Thus, Henriette focuses on training and testing the participants in the methodology through practical assignments that can be related to their everyday work. 

   

  Skjul profil

 • René Bach Lundgaard

  René Bach Lundgaard

  relu@implement.dk

  +45 6029 9425

  Se profil

  Education

  • MA in Information Studies, Aarhus University (2006)
  • MA in Interaction Design, Chalmers University of Technology (2004) 
  • IPMA® (C)
  • PMI® (PMP)
  • PRINCE2® (Practitioner)
  • MBTI
  • JTI
  • Belbin

  Experience and background
   A designer by profession and a consultant by experience, René Bach Lundgaard has worked in the digital agency and consulting industry at the intersection of commercial ideas and human desires for 10 years. René is experienced in strategic and conceptual design within radical change and exponential technology. He takes special interest in the convergence of unmet customer needs and new technological opportunities as well as how new ideas can be validated fast in terms of desirability, feasibility and viability. He truly believes that the best way to predict the future is by designing it. Hence, his consulting is all about doing it instead of thinking it.

  Skjul profil

 • Astrid Marie Starck

  Astrid Marie Starck

  ams@implement.dk

  +45 3024 6483

  Se profil

  Uddannelse

  • BA i Dansk og Moderne kultur fra Københavns Universitet
  • Cand.it. fra IT Universitet i København i Design, kommunikation og medier
  • Lederuddannelse fra Center for Ledelse for ledere uden formelt ledelsesansvar
  • IPMA-Certifiveret på C-niveau
  • Whole Brain certificeret

  Erfaring og baggrund
  Astrid har en bred erfaring fra den offentlige sektor i Danmark. Astrid har drevet mange udviklingsprojekter, der har skulle favne interesser på tværs af Danmarks 98 kommuner og på tværs af politiske interesser i den kommunale og statslige sektor. Astrid har været projekt- og programleder i KL (Kommunernes Landsforening). Både for interne udviklingsprojekter i KL, men også for fællesoffentlige og fælleskommunale projekter og programmer, hvor 98 kommuner skulle samles om samme dagsorden. Spændende – og komplekst! Udover at undervise i projektledelse er Astrid også proces- og managementkonsulent i Implement Consulting Group.
  I Astrids undervisning i projektledelse trækker hun på sit store kendskab til, hvordan projekters kompleksitet gøres håndterbar. Det vil sige, hvordan man får skabt rum til opgaven som projektleder. Hvordan man gennem konkrete redskaber gør arbejdet lettere og bedre. Og hvordan man via formelle og uformelle veje skaber mulighed for at ens projekt lykkes.
  Astrid stræber efter, at undervisningen altid er spændende og giver billeder og historier som du kan tage med hjem. Hun tror på, at vi gennem ærlighed og åbenhed kan nå længst med at få hinanden til at vokse. Astrid vil med energi og humor give dig lyst til at arbejde med din projektledelse på en ny måde. 

  Skjul profil

 • Lotte Elleberg Møller

  Lotte Elleberg Møller

  lmo@implement.dk

  +45 41 38 00 14

  Se profil

  Uddannelse
  Cand.scient. pædagogik og idræt Københavns Universitet. 
  Systemisk proceskonsulent, Dispuk
  Certificeret
  Whole Brain Practitioner (2012) 
  Erfaring og baggrund
  Lotte har 10 års erfaring som konsulent og 5 års ledererfaring fra jobbet som HR chef i Ballerup Kommune. Den røde tråd i Lottes arbejde har været en systemisk og pædagogisk vinkel på udvikling af ledere, medarbejdere, teams og organisationer i både offentlige og private organisationer. 
  Lotte har arbejdet med pædagogisk design af talentudvikling for Team Danmark og er en erfaren underviser, coach og proceskonsulent. Lottes sigte i opgaveløsningen er strategisk og pædagogisk, der tilsammen sikrer forretningsmæssig relevans og effekt. 
  Lotte er optaget af at sikre den læringsmæssige effekt og forankring hos den enkelte og i organisationen. Derfor arbejder hun ud fra en tese om, at effekt og læring kræver oplevelsen af relevans og meningsfuldhed for den enkelte. Undervisning og processer bliver tilrettelagt med en høj grad af involvering, samskabelse og er ofte case-baseret. Hun tager medansvar for deltagernes motivation og energi og tror på betydningen af, at mødet med konsulenten skal skabe oplevelsen af kompetence og lyst for at effekten bliver stor. 

   

  Skjul profil

 • Mads Lomholt

  Mads Lomholt

  malo@implement.dk

  +45 6124 6357

  Se profil

  Uddannelse
  Cand.ling.merc i datalingvistik

  Certificeringer
  PMI®
  PRINCE2® - træner
  MSP – managing succesful programmes - træner
  Eksamen i pædagogik

  Erfaring og baggrund
  Mads har flere års erfaring med undervisning i både den offentlige og den private sektor. I sin træning i projektledelse, programledelse eller porteføljeledelse bruger Mads altid masser af praktiske eksempler fra sin mange års erfaring med masser af virksomheder. Når Mads ikke træner, arbejder han som projektleder eller rådigiver og coach for andre projektledere. Disse erfaringer gør Mads undervisning praktisk orienteret, nærværende og til at overføre til virkeligheden - også når kursusdeltagerne vender hjem til deres respektive projekter.
  Mads brænder særligt for mange af de årsager, som man ved der er med til at gøre projekter succesfulde, herunder fx tydelig og ordentlig igangsættelse og bemanding af projekter, ledelsens rolle og fokus på engagering af interessenter – samt mange af de ledelsesmæssige dynamikker, der er på spil i og omkring et projekt. I sin opgaveløsning såvel som i træningsopgaven har Mads fokus på målet såvel som formålet – og ikke mindst fokus på at forandringen og træningen skal skabe værdi.
  Derudover bidrager Mads med en energifyldt og engagerende undervisning og er meget bevidst om at gøre læringsmiljøet underholdende, forskelligartet og værdifuldt for kursusdeltagerne.

   


  Skjul profil

 • Rasmus Rytter

  Rasmus Rytter

  rry@implement.dk

  +45 3085 8063

  Se profil

   Uddannelse
  Cand. merc. Handelshøjskolen i Aarhus

  Erfaring og baggrund
  Rasmus Rytter er senior management konsulent hos Implement Consulting Group med speciale i gevinstrealisering og styring af større forandringsprojekter. Han har 13 års erfaring som leder, konsulent samt program- og projektleder i en lang række førende danske og internationale virksomheder og offentlige organisationer.

  I dag arbejder Rasmus med design af projektorganisationer og yder rådgivning og støtte til direktioner, styregrupper, program- og projektledere. Han er samtidig en erfaren underviser og populær oplægsholder.

  Rasmus er forfatter til en række artikler om blandt andet programledelse, business cases og gevinstrealisering.

   

  Skjul profil

 • Oliver Max Sjöstedt

  Oliver Max Sjöstedt

  olms@implement.dk

  +45 3085 8067

  Se profil

  Education

  • MSc in Management of Innovation and Business Development, Copenhagen Business School (2016)
  • MBA Semester at City University of New York (2014)
  • BSc Exchange Semester, University of Queensland (2012)
  • BSc in Service Management, Copenhagen Business School (2013) 

  Experience and background
  Oliver Sjöstedt comes from a background in business development, innovation and entrepreneurship. Oliver has a master’s degree that focus on innovation and how companies can develop and implement idea-to-launch processes. He has working experience as co-founder of one start-up and as business developer for another. He has also worked for H&M and Google as an industry analyst and on innovation projects. Oliver has a passion for ways to define and validate innovative solutions, and he has experience in both designing and running innovation sprints for several different industries. 

  Skjul profil

 • Jørg Paulus

  Jørg Paulus

  jpa@implement.dk

  +45 4138 0076

  Se profil

  Education
  MSc in International Management, University of Southern Denmark and Helsinki School of Economics

  Experience and background
  Jørg has ten years of experience as a project manager within procurement and IT at an international level. He is specialised in strategic transformation projects in international organisations.

  Jørg has been an instructor of project management since 2007 and enjoys especially utilising the interaction with the participants. He is particularly passionate about scoping and planning the project and facilitating its processes within the team. A clear goal makes it easier for the organisation and the team to understand the necessity of the project and helps engage them in producing the deliverables in order to create effect and ensure benefits.

  In addition, the course participant will notice that Jørg considers the transformation aspects of the project essential and keeps this area in focus throughout the entire project. He strongly believes that implementation and involvement of the organisation must be thought into the project’s entire life cycle and the subsequent operation.

  Skjul profil

 • Michael Ehlers

  Michael Ehlers

  meh@implement.dk

  +45 5138 7422

  Se profil

  Uddannelse
  Cand.merc. i strategi, organisation og ledelse

  Certificeringer

  •     PMI PMP (Project Management Professional)
  •     PRINCE2® Practitioner
  •     SCPM (Stanford Certified Project Manager)
  •     SCRUM Master

  Erfaring og baggrund
  Michael har en baggrund som henholdsvis projektleder og afdelingschef i TDC, hvor han bl.a. udviklede internetsøgetjenester og var ansvarlig for en større projektportefølje. Michael har arbejdet med projektledelse, forandringsledelse og strategiimplementering i Implement Consulting Group siden sommeren 2006.
  Michael er specialiseret i strategiimplementering og ledelse af store forandringer. Han sætter rammerne for en projektorganisation med ledelsen, styrer porteføljen og brænder desuden for uddannelse af styregrupper og projektledere.
  Som eksempel stod Michael fra 2011 til 2013 i spidsen for en stor forandringsopgave i en større dansk it-virksomhed med at implementere en porteføljestruktur, en fælles governancemodel samt minimumsrapportering  fra alle projekter på tværs af hele virksomheden. Resultatet er en effektivisering på et 2-cifret millionbeløb.

  Skjul profil

Spørgsmål til kursernes faglige indhold

Projektledelse 1 –
Få styr på din projektopgave!

Kontakt Louisa Menne Martini
lmm@implement.dk +45 3085 8074

Projektledelse 2 –
Sådan leder du din projektgruppe!

Kontakt Nicolai Elborough Boston
nbo@implement.dk, +45 5138 7424

Projektledelse 3 –
Få dit projekt i mål!

Kontakt Jesper Johannes Krøyer 
jli@implement.dk, +45 3085 8002

Projektledelse 4 –
Styrk dit personlige lederskab i projektet!

Kontakt Rasmus Mortensen
rmo@implement.dk, +45 3085 8007

Lav dit eget forløb, så det passer til dig

Du sammensætter selv dit forløb ud fra datoerne i kalenderoversigten. Vi anbefaler dog to-tre måneder mellem de enkelte kurser.

Gå til kalenderoversigt