Implements PRINCE2® forløb

PRINCE2® indeholder en række styringsprincipper, der tilsammen danner grundlag for succesfulde projekter. For at kunne nyttiggøre principperne i PRINCE2® skal du have et samlet overblik over PRINCE2® og forstå nuancerne i PRINCE2® både i dybden og i bredden.

Implements PRINCE2® forløb indeholder både PRINCE2® Foundation og PRINCE2® Practitioner. Du beslutter selv, om du vil gennemføre et intenst forløb, hvor du kommer det hele igennem på en uge - eller, om du hellere vil dele forløbet op med en tidsmæssig afstand imellem kurserne.

"Præsenterede PRINCE2 på en rigtig god måde. Brugen af farvekort gjorde det pludseligt meget visuelt"

Palle Mandrup

Fujitsu A/S

Deltagere
Du er projektdeltager eller allerede godt på vej som projektleder. Du ønsker at opnå certificering som ”Registered PRINCE2® Practitioner” og/eller få dyb indsigt i PRINCE2® og dermed inspiration til en række styringsmæssige tiltag, som kan gøre dine projekter endnu bedre. 

Hovedindhold
Implements PRINCE2® forløb består af 2 kurser:
PRINCE2® Foundation
PRINCE2® Practitioner

Forløbet afsluttes med en eksamen, hvor du opnår certificering som ”Registered PRINCE2® Practitioner”, forudsat at du består denne.

The PRINCE2® courses on this page are offered in association with Simetral Limited an ATO of AXELOS Limited. PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Opdelingen i de 2 kurser betyder, at du kan tage kurserne direkte i forlængelse af hinanden eller i det tempo, der passer dig.
Du kan læse  mere om ved at klikke på beskrivelserne af de enkelte kurser:
PRINCE2® Foundation
PRINCE2® Practitioner

Udbytte
Når du kommer hjem vil du blandt andet kunne:

 • Nyttiggøre principperne i PRINCE2® både i bredden og i dybden
 • Være med til at lave overordnede kvalitet reviews af projekter ud fra PRINCE2®
 • Være endnu mere velforberedt og skarp til at kunne deltage i projektets beslutningsmøder – f.eks. styregruppemøder

Implement Consulting Group has been reviewed and approved as a provider of project management training by the Project Management Institute (PMI)
Læs mere om R.E.P. Registrering

Ved at gennemføre dette kursus opnår du 24 PDU (Professional Development Units)

The PMI Registered Education Provider logo is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

Prisen inkluderer
Før forløbet: Forberedelsesopgave og en eventuel afklarende samtale

Under forløbet: Forplejning
Alle nødvendige kursusmaterialer. Disse er nærmere beskrevet i de enkelte kursusbeskrivelser (se links ovenfor).

Efter forløbet: Eksamensbevis (hvis du består) - modtages link til elektronisk eksamensbevis fra Peoplecert i England inden for 3-6 uger

Prisen for Implements PRINCE2® forløb er: kr. 22.500,- ekskl. moms. Herved sparer du kr. 1500,- ekskl. moms, i forhold til hvis du køber kurserne enkeltvis.

Netværk og erfaringsudveksling
Uddannelsens opdeling i 2 kurser bevirker, at du kommer til at møde mange projektfolk med forskellige baggrunde og erfaringer undervejs i forløbet.

Deltagerne på de enkelte kurser kommer fra en række forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. De mange praktiske øvelser og diskussioner giver dig en række oplagte muligheder til at styrke dit netværk.

Undervisningsmetoder og undervisere
Du kan læse mere om, hvordan vi underviser på Sådan sikrer vi læring med effekt

Undervisere

 • Søren Beck

  Søren Beck

  sbe@implement.dk

  +45 2338 0057

  Se profil

  Uddannelse
  Cand.merc. i Management of Technology
  En uddannelse, der lægger vægt på videnstyring, anvendelse af ny teknologi og teknologiens indvirkning på organisationen.

  Erfaring og baggrund
  Søren har stor erfaring inden for it- og forandringsledelse i det offentlige med udgangspunkt i den statslige sektor. Han har både fungeret som projektleder, underviser og sparringspartner. Søren har været med på udrulninger i staten af bl.a. Navision Stat og etablering af tværoffentlige digitaliseringskontrakter. Siden 2007 har han været ansat i Implement Consulting Group som konsulent inden for projektledelse.

  Søren har specialiseret sig i projektledelsesmetoden PRINCE2® og de tilknyttede produkter (OGC), specielt programledelse (MSP) og porteføljestyring. Sørens force er at se hele projektprocessen i en sammenhæng, fra at en strategi er besluttet, og til at den udmønter sig i en række strategisk vigtige programmer eller projekter.

  I øjeblikket arbejder han på, hvordan agile metoder og PRINCE2® kan kobles sammen på en hensigtsmæssig måde, således at den ledelsesmodel, PRINCE2® repræsenterer, kan få indarbejdet fordelene ved den deltager-commitment, der bl.a. er central i SCRUM.

  Skjul profil

 • Mads Lomholt

  Mads Lomholt

  malo@implement.dk

  +45 6124 6357

  Se profil

  Uddannelse
  Cand.ling.merc i datalingvistik

  Certificeringer
  PMI®
  PRINCE2® - træner
  MSP – managing succesful programmes - træner
  Eksamen i pædagogik

  Erfaring og baggrund
  Mads har flere års erfaring med undervisning i både den offentlige og den private sektor. I sin træning i projektledelse, programledelse eller porteføljeledelse bruger Mads altid masser af praktiske eksempler fra sin mange års erfaring med masser af virksomheder. Når Mads ikke træner, arbejder han som projektleder eller rådigiver og coach for andre projektledere. Disse erfaringer gør Mads undervisning praktisk orienteret, nærværende og til at overføre til virkeligheden - også når kursusdeltagerne vender hjem til deres respektive projekter.
  Mads brænder særligt for mange af de årsager, som man ved der er med til at gøre projekter succesfulde, herunder fx tydelig og ordentlig igangsættelse og bemanding af projekter, ledelsens rolle og fokus på engagering af interessenter – samt mange af de ledelsesmæssige dynamikker, der er på spil i og omkring et projekt. I sin opgaveløsning såvel som i træningsopgaven har Mads fokus på målet såvel som formålet – og ikke mindst fokus på at forandringen og træningen skal skabe værdi.
  Derudover bidrager Mads med en energifyldt og engagerende undervisning og er meget bevidst om at gøre læringsmiljøet underholdende, forskelligartet og værdifuldt for kursusdeltagerne.

   


  Skjul profil

 • Esben Dalskinn

  Esben Dalskinn

  esda@implement.dk

  +45 2338 0044

  Se profil

  Uddannelse
  Cand. Polyt

  Certificeringer
  PRINCE2®Trainer
  PRINCE2®Practitioner
  IPMA C (2006)
  NLP Business Practitioner
  Management of Portfolios

  Erfaring og baggrund
  Esben har 12 års praktisk erfaring med projekt-, program- og porteføljeledelse. På projektniveau har Esben især arbejdet som ”kommerciel” projektleder i forbindelse med serviceudvikling og digitalisering med fokus på og ansvar for kundens samlede oplevelse. På program- og porteføljeniveau har Esben arbejdet direkte med strategiske forandringer – herunder omfattende forretningsmæssige og kulturelle forandringer.
  Esben har siden 2012 undervist i projektledelse og PRINCE2® ved siden af sit arbejde som projektkonsulent med speciale i projektledelse, projektmodeller og programledelse. Esben har en involverende undervisningsstil, som han understøtter med levende eksempler og cases både fra sin egen dagligdag – og fra aktuelle højtprofilerede projekter i Danmark, som kursisterne vil kende fra medierne.

   

  Skjul profil

Spørgsmål til
kursets faglige indhold

Kontakt
Søren Beck

sbe@implement.dk
+45 2338 0057

Spørgsmål til kursustilmelding og praktik

Kontakt
Lea Flytkjær
learn@implement.dk
+45 4138 0040