Implements PRINCE2® forløb

PRINCE2® indeholder en række styringsprincipper der tilsammen danner grundlag for succesfulde projekter. For at kunne nyttiggøre principperne i PRINCE2® skal du have et samlet overblik over PRINCE2® og forstå nuancerne i PRINCE2® både i dybden og i bredden.

Implements PRINCE2® forløb indeholder både PRINCE2® Foundation og PRINCE2® Practitioner. Du beslutter selv om du vil gennemføre et intenst forløb, hvor du kommer det hele igennem på en uge - eller - om du hellere vil dele forløbet op med en tidsmæssig afstand imellem kurserne.

"Præsenterede PRINCE2 på en rigtig god måde. Brugen af farvekort gjorde det pludseligt meget visuelt"

Palle Mandrup

Fujitsu A/S

Deltagere
Du er projektdeltager eller allerede godt på vej som projektleder. Du ønsker, at opnå certificering som ”Registered PRINCE2® Practitioner” og/eller få dyb indsigt i PRINCE2® og dermed inspiration til en række styringsmæssige tiltag, som kan gøre dine projekter endnu bedre. 

Hovedindhold
Implements PRINCE2® forløb består af 2 kurser:
PRINCE2® Foundation
PRINCE2® Practitioner

Forløbet afsluttes med en eksamen hvor du  opnår certificering som ”Registered PRINCE2® Practitioner” forudsat at du består denne.

PRINCE2® is a Registrered Trade Mark of AXELOS LimitedThe Swirl logoTM is a Trade Mark of AXELOS Limited. PRINCE2® courses are provided in association with SPOCE Project Management Ltd. 

 Our PRINCE2® training is accredited by APMG®

Opdelingen i de 2 kurser betyder at du kan tage kurserne direkte i forlængelse af hinanden eller i det tempo der passer dig.

 Du kan læse endnu mere ved at klikke på beskrivelserne af de enkelte kurser:
PRINCE2® Foundation
PRINCE2® Practitioner

Implement Consulting Group has been reviewed and approved as a provider of project management training by the Project Management Institute (PMI)
Læs mere om R.E.P. Registrering

Ved at gennemføre dette kursus opnår du 24 PDU (Professional  Development Units)

The PMI Registered Eduction Provider logo is a registered mark of the Project Management Institute, Inc.

Udbytte
Når du kommer hjem vil du blandt andet kunne:

 • Nyttiggøre principperne i PRINCE2® både i bredden og i dybden
 • Være med til at lave overordnede kvalitetsreviews af projekter ud fra PRINCE2®
 • Være endnu mere velforberedt og skarp til at kunne deltage i projektets beslutningsmøder – f.eks. styregruppemøder

Prisen inkluderer
Før forløbet: Forberedelsesopgave og en eventuel afklarende samtale

Under forløbet: Forplejning
Alle nødvendige kursusmaterialer. Disse er nærmere beskrevet i  de enkelte kursusbeskrivelser (se links ovenfor).

Efter forløbet: Eksamensbevis (hvis du består) - eftersendes fra  APMG i England inden for 4-8 uger.

Prisen for Implements PRINCE2® forløb er: kr. 26.550,- ekskl. moms. Herved sparer du kr. 950,- ekskl. moms, i forhold til hvis du køber kurserne enkeltvis.

Netværk og erfaringsudveksling
Uddannelsens opdeling i  2 kurser bevirker,  at du kommer til at møde mange projektfolk med forskellige baggrunde og erfaringer undervejs i forløbet.

Deltagerne på de enkelte kurser kommer fra en række forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. De mange praktiske øvelser og diskussioner giver dig en række oplagte muligheder til at styrke dit netværk. 

Tilmelding
Ved tilmelding til PRINCE2® Foundation eller PRINCE2® Practitioner som enkeltstående kurser kan du tilmelde dig elektronisk ud for den kursusdato der passer dig bedst.

Ved tilmelding til Implements PRINCE2® forløb bedes du ringe direkte til Implement Learning Institute. Så kan vi sammen aftale det forløb, som vil være mest optimalt for dig.

Næste afholdelse Prince2®-Foundation

 • Startdato:
 • 23. oktober 2017 kl 09:00
 • Varighed:
 • 23. - 25. oktober
 • Pris:
 • Kr. 16.700,00 ekskl. moms
Tilmeld dig nu

Næste afholdelse Prince2®-Practitioner

 • Startdato:
 • 26. oktober 2017 kl 09:00
 • Varighed:
 • 26. - 27. oktober
 • Pris:
 • Kr. 10.800,00 ekskl. moms
Tilmeld dig nu

Undervisningsmetoder og undervisere
Du kan læse mere om, hvordan vi underviser på Sådan sikrer vi læring med effekt

Undervisere

 • Søren Beck

  Søren Beck

  sbe@implement.dk

  +45 2338 0057

  Se profil

  Uddannelse
  Cand.merc. i Management of Technology
  En uddannelse, der lægger vægt på videnstyring, anvendelse af ny teknologi og teknologiens indvirkning på organisationen.

  Erfaring og baggrund
  Søren har stor erfaring inden for it- og forandringsledelse i det offentlige med udgangspunkt i den statslige sektor. Han har både fungeret som projektleder, underviser og sparringspartner. Søren har været med på udrulninger i staten af bl.a. Navision Stat og etablering af tværoffentlige digitaliseringskontrakter. Siden 2007 har han været ansat i Implement Consulting Group som konsulent inden for projektledelse.

  Søren har specialiseret sig i projektledelsesmetoden PRINCE2® og de tilknyttede produkter (OGC), specielt programledelse (MSP) og porteføljestyring. Sørens force er at se hele projektprocessen i en sammenhæng, fra at en strategi er besluttet, og til at den udmønter sig i en række strategisk vigtige programmer eller projekter.

  I øjeblikket arbejder han på, hvordan agile metoder og PRINCE2® kan kobles sammen på en hensigtsmæssig måde, således at den ledelsesmodel, PRINCE2® repræsenterer, kan få indarbejdet fordelene ved den deltager-commitment, der bl.a. er central i SCRUM.

  Skjul profil

Spørgsmål til
kursets faglige indhold

Kontakt
Søren Beck

sbe@implement.dk
+45 2338 0057

Spørgsmål til
kursustilmelding og praktik

Kontakt
Bettina Erkens
learn@implement.dk
+45 4138 0040

Kontakt
Lena Kim Hueg

learn@implement.dk
+45 4138 0040