Creating Impact - Ledelse af Gevinstrealisering

Creating Impact – ledelse af gevinstrealisering

Opnå større udbytte af dine projekter ved at flytte fokus væk fra leverancer og hen imod adfærdsmæssig forandring og høst de forventede gevinster. 

Kurset fokuserer på de centrale discipliner og værktøjer i ledelse af gevinstrealisering. 
Kurset styrker din forståelse af de metoder og værktøjer, der anvendes, når man arbejder med gevinstrealisering, grundlæggende identificering og planlægning, og de vigtigste opfølgende metoder, der er nødvendige i arbejdet med værdiskabelse. 

Deltagere
Kurset retter sig mod ledere, der er ansvarlige for forandringsinitiativer, styregruppemedlemmer, gevinstansvarlige, projektledere samt ledere, der skal til at arbejde mere med forandringer. Du har muligvis allerede erfaring med gevinstrealisering, og du ønsker mere teori, praktisk erfaring og struktur i dit arbejde samt flere værktøjer til arbejdet med gevinstrealisering.

Download program for dagene

"Tidligere vidste vi ikke præcis, hvor mange gevinster vi realiserede. Vi havde dog en idé om, at det ikke var så mange som forventet. Nu har vi kompetencerne til at høste gevinsterne af vores business cases. Vi ser nu planlagt adfærdsmæssig forandring som den vigtigste indikator for fremtidig gevinstrealisering. Det har ændret vores styre-gruppemøder. Nu har vi fokus på status og konsekvenserne af den nuværende gevinstrealisering."

Carsten Kruse

Nykredit

Læringsmål 

 • Indsigt i de mest centrale gevinst-realiseringsdiscipliner
 • Forståelse af de forskellige elementer i et gevinstdiagram og det centrale adfærdsmæssige element som drivkraften for forandring og realisering af den ønskede effekt
 • Involvering af interessenter ift. klare roller og ansvar
 • Forståelse af samspillet mellem forandring og gevinstrealisering
 • Forståelse af forskellen mellem projektledelse fra et produkt-og et gevinstperspektiv
 • Indblik i, hvorfor og hvordan man måler gevinstrealisering op imod en gevinstplan

 Udbytte

 • Evnen til at kunne forklare hvilke værktøjer og aktiviteter, der er nødvendige for at skabe effekt i projektets levetid og efter projektafslutning
 • Evnen til at designe de nødvendige gevinstworkshops, hvor gevinstdiagrammet udarbejdes som en samarbejdsaktivitet, der involverer relevante interessenter
 • Forbedret evne til at lede et projekt med stærkt fokus på de ønskede gevinster
 • Evnen til at kunne forsvare at investere i gevinstrealisering på et kundeprojekt
Netværk og erfaringsudveksling
Deltagerne på kurset kommer fra en række forskellige virksomheder og brancher. Vi gør meget ud af at nyttiggøre dette, således at forskellige erfaringer, synspunkter og nuancer bliver bragt i spil. De mange praktiske øvelser og diskussioner giver dig gode muligheder for, at du også kan styrke dit netværk. 

Undervisningsmetoder og undervisere
Du kan læse mere om, hvordan vi underviser her Sådan sikrer vi læring med effekt

Undervisere

 • Jesper Johannes Krøyer Lind

  Jesper Johannes Krøyer Lind

  jli@implement.dk

  3085 8002

  Se profil

  Uddannelse
  Uddannet Cand.Polit fra Københavns University og med en master grad fra Universität Bielfeld
  Baggrund og erfaring
  Jesper har knap 10 års erfaring som managementkonsulent og arbejder hovedsageligt med større forandringsprojekter i såvel private som offentlige organisationer. Jesper har solid projektledelseserfaring, herunder at facilitere og træne i projektorganisationer.
  De seneste år har Jesper haft særligt fokus på: 

  • Program og projektledelse af store organisatoriske transformationsprojekter
  • Organisationsudvikling og forandringsledelse
  • Procesoptimering, styring og ledelse i den offentlige sektor

  Jesper brænder specielt for ledelsesdimensionen af projekter og programmer. Hvordan kan ofte store projektorganisationer skabe ægte forandringer med størst mulig effekt? Hvad er det for en ledelsesrolle det kræver i driften, projektet og ledelsen, at understøtte store forandringsprojekter? og hvordan er min rolle som leder i denne proces? Det er bare nogen af de spørgsmål der optager Jesper, og som han rådgiver omkring.

  Skjul profil

 • Rasmus Rytter

  Rasmus Rytter

  rry@implement.dk

  +45 3085 8063

  Se profil

   Uddannelse
  Cand. merc. Handelshøjskolen i Aarhus

  Erfaring og baggrund
  Rasmus Rytter er senior management konsulent hos Implement Consulting Group med speciale i gevinstrealisering og styring af større forandringsprojekter. Han har 13 års erfaring som leder, konsulent samt program- og projektleder i en lang række førende danske og internationale virksomheder og offentlige organisationer.

  I dag arbejder Rasmus med design af projektorganisationer og yder rådgivning og støtte til direktioner, styregrupper, program- og projektledere. Han er samtidig en erfaren underviser og populær oplægsholder.

  Rasmus er forfatter til en række artikler om blandt andet programledelse, business cases og gevinstrealisering.

   

  Skjul profil

 • Mads Lomholt

  Mads Lomholt

  malo@implement.dk

  +45 6124 6357

  Se profil

  Uddannelse
  Cand.ling.merc i datalingvistik

  Certificeringer
  PMI®
  PRINCE2® - træner
  MSP – managing succesful programmes - træner
  Eksamen i pædagogik

  Erfaring og baggrund
  Mads har flere års erfaring med undervisning i både den offentlige og den private sektor. I sin træning i projektledelse, programledelse eller porteføljeledelse bruger Mads altid masser af praktiske eksempler fra sin mange års erfaring med masser af virksomheder. Når Mads ikke træner, arbejder han som projektleder eller rådigiver og coach for andre projektledere. Disse erfaringer gør Mads undervisning praktisk orienteret, nærværende og til at overføre til virkeligheden - også når kursusdeltagerne vender hjem til deres respektive projekter.
  Mads brænder særligt for mange af de årsager, som man ved der er med til at gøre projekter succesfulde, herunder fx tydelig og ordentlig igangsættelse og bemanding af projekter, ledelsens rolle og fokus på engagering af interessenter – samt mange af de ledelsesmæssige dynamikker, der er på spil i og omkring et projekt. I sin opgaveløsning såvel som i træningsopgaven har Mads fokus på målet såvel som formålet – og ikke mindst fokus på at forandringen og træningen skal skabe værdi.
  Derudover bidrager Mads med en energifyldt og engagerende undervisning og er meget bevidst om at gøre læringsmiljøet underholdende, forskelligartet og værdifuldt for kursusdeltagerne.

   


  Skjul profil

Næste kursus i København

 • Startdato:
 • 20. marts 2018 kl 09:00
 • Varighed:
 • 20. - 21. marts
 • Pris:
 • Kr. 9.950,00 ekskl. moms
Tilmeld dig nu

Kommende kurser i København – flere datoer i kalenderen

Spørgsmål til kursets faglige indhold

Kontakt
Jesper Johannes Krøyer Lind
jli@implement.dk
+45 3085 8002

Spørgsmål til kursustilmelding og praktik

Kontakt
Jette Larsen
learn@implement.dk
+45 4138 0040

Kontakt
Lena Kim Hueg

learn@implement.dk
+45 4138 0040