Om vores kurser i projektledelse

Kurser i projektledelse

Forandring. Transformation. Projektledelse. Hvad har de tre begreber til fælles? For at lykkes med en effektiv og vedvarende transformationsproces skal du kunne forstå og anvende de klassiske begreber, vi kender fra forandrings-ledelse. Og de organisationer, der lykkes med at lave forandringer med vedvarende effekt, er karakteriseret ved, at de mestrer projektledelse – de kan fokusere organisationens ressourcer og styre disse frem til et klart defineret mål gennem en struktureret proces.

Det er derfor, projektledelse aldrig går af mode. Og derfor, at projektledelse er et væsentligt spor i Implement Learning Institute.

Få rabat på samlet tilmelding til Implements Projektlederuddannelse
med eksamen: Project Excellence® – Advanced
Samlet tilmelding til Implements IPMA® registrerede Projektlederuddannelse (dvs. Projektledelse 1-4 samt eksamen: Project Excellence® – Advanced) koster lige nu kr. 54.750,- ekskl. moms. Hvis du ønsker at tilmelde dig hele Projektlederuddannelsen med eksamen, bedes du ringe direkte til Implement Learning Institute. Så kan vi sammen aftale det forløb, som vil være mest optimalt for dig. Kontakt

Det bedste af det bedste
Vi vil være de bedste til at undervise i projektledelse. Derfor:

  • er vores undervisere alle erfarne konsulenter med stor erfaring i netop deres speciale inden for projektledelse
  • er vores projektlederuddannelse, Projektledelse 1-4, IPMA® Registreret. IPMA® Registrering indebærer, at forløbets mål og indhold er karakteriseret af Implement Consulting Group i forhold til den danske National Competence Baseline (NCB), og at Implement Consulting Groups angivelse af deltagernes muligheder for at udvikle kompetencer er verificeret af Dansk Projektledelse.
  • Implement Consulting Group has been reviewed and approved as a provider of project management training by the Project Management Institute (PMI)
  • er vores PRINCE2®-forløb akkrediterede af APMG®. PRINCE2® is a Registrered Trade Mark of AXELOS Limited. The Swirl logoTM is a Trade Mark of AXELOS Limited.

Projektledelse og projektlederen er to forskellige ting
Vi har taget konsekvensen af, at projektledelse og projektlederen er to væsentlig forskellige ting, og har opdelt vores projektlederuddannelse (Projektledelse 1-4) i kurser med forskelligt mål og indhold. Vi anbefaler, at du starter med at få styr på projektlederværktøjskassen (Projektledelse 1-2), og når du har høstet nogen erfaring i projektteams og med projektledelse, kan du uddanne dig yderligere i projektlederrollen, hvor der er fokus på selve det at lede et projekt og et projektteam (Projektledelse 3-4).

Projektlederuddannelsen Projektledelse 1-4 med eksamen er registreret af IPMA i Danmark
Læs mere om IPMA® Registrering og projektlederuddannelsen
Læs mere om Eksamen: Project Excellence® – Fundamentals
Læs mere om Eksamen: Project Excellence® – Advanced