Handelsbetingelser

BETINGELSER FOR AFMELDING OG FLYTNING MELLEM KURSER

Alle anførte priser er pr. deltager og ekskl. moms. Priserne inkluderer materialer og forplejning. Eventuelle udgifter til ophold mv. er ikke inkluderet.

Kurser faktureres ved tilmelding.

Visse af vores forløb indbefatter, at der fremsendes bøger og andre materialer inden kursusstart. For disse forløb gælder, at kursusstart regnes som den dato, hvor bøgerne afsendes.

Ved afbestilling af kurser gælder følgende

  • Afbestilling af kursus 2-7 uger før kursusstart: Der opkræves et tillæg på 50% af kursusprisen.
  • Afbestilling af kursus mindre end 2 uger før kursusstart: Der opkræves et tillæg på 100% af kursusprisen.

Ved flytning af kurser gælder følgende

  • Flytning af kursus 2-7 uger før kursusstart: Der opkræves et tillæg på 25 % af kursusprisen for det afmeldte kursus samt fuld pris for den nye kursusdato.
  • Flytning mindre end 2 uger før kursusstart: Der opkræves et tillæg 100% for det afmeldte kursus og 50% af prisen for den nye kursusdato.

Såfremt pladsen kan genbesættes af en anden deltager fra samme virksomhed, der samtidig kan udfylde eventuelle adgangskrav for selve kurset, ændrer vi gerne kursusdeltageren uden beregning, når vi har modtaget skriftlig besked til: learn@implement.dk før kursusstart.

Implement Learning Institute forbeholder sig ret til løbende at justere kursusbeskrivelser samt omkostningsfrit at aflyse kurser som følge af for lavt deltagerantal.

Har du spørgsmål?

Kontakt
Lea Flytkjær
learn@implement.dk
+45 4138 0040