Om os

Energifyldte kurser

Implement Learning Institute er stedet, hvor vi samler al vores erfaring og viden fra de forskellige faglige områder i Implement Consulting Group. Det er viden og erfaring, vi har opbygget i samarbejdet med vores kunder, og i Implement Learning Institute har vi gjort os stor umage for at bruge den viden og erfaring til at designe en række kompakte og energifyldte kurser.
Overliggeren er sat højt
Vi har valgt at sætte overliggeren højt og har stillet høje krav til os selv, da vi designede Implement Learning Institute. Vi stiller også høje krav til dig – du kommer ikke sovende gennem et kursus hos os! Til gengæld kan vi love dig, at kvaliteten er i top på hvert enkelt kursus, vi gennemfører, og at det, du lærer, kan bruges og implementeres – både af dig og den organisation, du til daglig er en del af.

Tre kursusspor 
Vi har ikke alt på hylderne. Vi har valgt at fokusere i dybden på det, vi ved noget om – at lave forandringer med vedvarende effekt.

Derfor har vi udviklet tre spor, der dækker de væsentligste områder i en forandringsproces:

 • Et projektlederspor, hvor vi arbejder hele vejen rundt om projektledelse; fra værktøjskassen og systemsiden til ledelse af teamet, der arbejder med projektet. Ingen vellykkede forandringsprocesser uden dygtig projektledelse!
 • Et faciliteringsspor, hvor vi fokuserer på hvordan man skaber processer, der giver værdi, mening og ejerskab.
 • Et driftsoptimeringsspor, hvor vi skærper opmærksomheden på driftsprocesserne i virksomheden og arbejder med Lean-værktøjer og -viden.

Læs mere om de tre kursusspor
Projektledelse
Facilitering
Driftsoptimering

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Implement Learning Institute!

Har du spørgsmål?

Kontakt Lea Flytkjær
Kursustilmelding og praktisk information
learn@implement.dk
+45 4138 0040

 • Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Udkommer 4 gange om året med faglige opdateringer og nyt om vores uddannelser

  Din tilmelding lykkedes ikke. Prøv venligst igen, eller ring til Kenneth Pedersen på +45 4138 0017

  Tak for din tilmelding!

  Tilmeld