Driftsoptimering

Kurser i optimering af drift og processer

At skabe forandringer med vedvarende effekt kræver fokus på menneskelig adfærd, men det kræver i lige så høj grad fokus på at tilpasse og optimere driften og de processer, der gennemstrømmer organisationen. Derfor er driftsoptimering et væsentligt spor i Implement Learning Institute, og kurserne omhandler forandring og implementering i drift og processer.
Vi betragter og forstår driften som et samlet system
Vores kurser tager udgangspunkt i teorierne og principperne bag effektfuld driftsoptimering, men vores filosofi og erfaring er, at det bedste og mest vedholdende resultat opnås ved at betragte og forstå driften som et samlet system bestående af: 
  • værdistrømme
  • daglig drift
  • kultur
  • ledelse og
  • mennesker
Kurserne fokuserer derfor på både konkrete optimeringsværktøjer og på metoder til at få overblik over det samlede system.
Undervisere med stor praktisk erfaring
Vores undervisere arbejder alle med konkrete driftsoptimeringer i den private og offentlige sektor, og de ved, hvad der skal til, når dagligdagen og praksis ofte viser, at teorierne og principperne ikke altid er nok til at lykkes. Som kursusdeltager vil du blive mødt af undervisere, der kender og forstår teorierne og principperne, men som i lige så høj grad har masser af praktisk erfaring, og som derfor kan give dig konkret viden, værktøjer og løsningsforslag.
Vi tilbyder følgende kurser inden for driftsoptimering
Lean Master Class  –  Driftsoptimering i adm. og service

Kontakt og tilmelding

Kontakt 
Thomas Lauridsen hvis du ønsker at tilmelde dig eller høre mere om kurset. Anders kan også kontaktes vedrørende virksomheds-
tilpassede forløb.

tla@implement.dk
+45 4138 0018

 

Kontakt
Anders Bogason
abo@implement.dk

+45 2338 0028